Arama sonuçları: *

1. Vaga

Yardım Kasım İndirimleri Tam Olarak Hangi Tarihte Başlıyor ?

Ben de bekliyorum, umarım düşer. Hocam, bana da yazabilir misiniz?
  2. Vaga

Yardım Bu satıcıya guvenebilir miyim yardımcı olabilir misiniz?

Hocam tavsiyem 800 daha koyup amazondan alın veya daha fazla pazarlık yapın çünkü 800 TL verilebilecek bir fark.
  3. Vaga

İtopya Üst Düzey İlgi Maşallah (!)

Benim monitörümde gitti servis raporu bekliyorum.
  4. Vaga

Parolapara + iyzico Kampanyası ile ram önerisi

Hocam sökmesi sıkıntı benim için yeter diyorsunuz almayım yetmediği zaman alayım ddr4 ler ucuzlar hem (öyle düşünüyorum) yanlışsam düzeltin.
  5. Vaga

Var hocam ama sökemem geçen termal macun değişimi yaptırdım zor görünüyor.
  6. Vaga

o zaman geçmeyim birde kule tipi var diye ramleri aldığımda takamam bilgisayarcı anca takar kule tipini sökmesi gerektiği için.
  7. Vaga

Amd 5600 oyun için kullanıyorum.
  8. Vaga

Hocam verdiğini banka hesabına çekebiliyor muyuz ? Kampanya katılım nasıl sağlanıyor. Sizce geçmeli miyim 2x16 ?
  9. Vaga

Attığınız ne kadara geliyor hocam parolpara ne kadar chacback veriyor.
  10. Vaga

bilmmiyorum hocam nasıl oluyor yeni gördüm olayı. 32 gb bütçem yetmez hocam.
  11. Vaga

hocam 2x16 alacak bütçem yok şuan 1x16 alıp elimdeki satıp almayı düşünüyordum.
  12. Vaga

benim ramle aynısı alamam çünkü takacak slot yok piyasayı ve ürünleri bilmediğim için sordum hocam hangisi iyi derseniz onun siparişini geçeceğim parolpara referans varsa alabilirim özelden.
  13. Vaga

iyi bir fiyata denk geliyor yani değil mi hocam piyasayı bilmiyorum.Nasıl yapılıyor bu etkinlik para hemen geliyor mu ve kendi banka hesabımaza çekebiliyor muyuz ? 1743886448 Hocalarım sistemimde şu anda 2x8 GB RAM takılı, ancak anakartımda başka slot olmadığı için 2x16 GB'a yükseltmek...
  14. Vaga

ne kadara geliyor ve nasıl yapılıyor hocam ikisi bir oluyor mu. hocam ramin 2x8 2x16 yapmaya çalışıyorum.
  15. Vaga

Arkadaşlar, bu kampanyayla DDR4 1x16 GB RAM almak istiyorum, öneriniz var mı?
  16. Vaga

N11 iade imkanı hiç mi yok

Hocam ben akım korumaları priz almıştım boyu kısa geldi yanlış hesaplamışım iade ettim aldılar ama aldığım şeyin fiyatı ucuzdu.
Geri