Arama sonuçları: *

1. V

Yardım En Ucuz Kargo Hangisi

PTT en uygunu olur genelde ama ne kadar sürede götürür bilinmez
  2. V

Amazondaki Taksitli Telefonlar

Sıfır gibi duruyor. Açıklama ve yorumlarda sıfır ya da 2. El gibi bir yorum yok. Nothing Türkiye garantili. Fiyat karşılaştırması yapıp bakmak lazım m
  3. V

Amazondaki Taksitli Telefonlar

Link atarsan biz de bakabiliriz ona göre yorum yapabiliriz.
  4. V

Yardım Hepsiburada iade incelemesi ne demek ?

Prosedür böyle inceleme olmadan yapmazlar.surenin sonuna kadar kullanır muhtemelen.
  5. V

İtopyadan alınan hazır sistemin ekran kartı sıkıntılı cıktı

Muhtemelen yardımcı olurlar. 1735549772 Belki farklı bir durum da olabilir çünkü ekran kartı ayrı geldiği için , ,sistemi göstere de bilirsin yoğun değillerse yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
  6. V

Beyler Hepsiburada 20k Limit vermiş ne alayım?

Ben de bakayım dedim hiç denemiştim limitimi öğrenmeyi 100 verdi. Tv bakıyordum ben de TLC felan ona bakabilirsin indirimleri fena değildi. Araştırmak lazım.
  7. V

Öneri Drone Önerisi F/P Dronlar

Dji 2 se amazonda 17 bindi sanırım bakman lazım. Dün dji 4 standart kumandalı 28 e düşmüştü
  8. V

Trendyol Siparişimi İptal Etti

Ben çözdüm kupon verdiler aldığım fiyattan geri aldım ürünü hala o fiyatların yanından bile geçemedi.
  9. V

Trendyol Siparişimi İptal Etti

Şikayet var a yaz böyle böyle oldu diye. Belge istersen yükle ona göre işlem yapabiliyorlar. Ben öyle bir sorunu çözmüştüm. Tabi garanti değil ama ugrastiracak seni sonuçta.
  10. V

🔥İndirim Anker Eufy Security C220 360 Derece IP Kamera - T8W1 794,25 TL

2k görüntü kalitesi ile güzel fiyat, aldım bir tane. Paylaşayım burda dedim senin paylaşımı gördüm.
  11. V

THH başvurum kabul edildi ama firma ürünü temin edemiyor ??

Aynı ürünü alamayacaksan şikayet etmenin faydası nedir. Muhtemelen daha önce bu olay yaşandı firma olacakları biliyor rahat davranıyor. İşin zor ne diyelim. Benim sorunu cozmuslerdi. Aynı ürünü istediğim fiyattan alabilmistim
  12. V

BAYMAK MARKA KLİMA İYİ MİDİR?

Büyük almak her zman avantaj ve klima yorulmaz. 12 lik daha iyiydi. Hayırlı olsun ne diyelim.
  13. V

Geçen sene Mayıs'ta aldım
  14. V

Evet Evet prime kullanıyorum
  15. V

https://app.hb.biz/uAHoemeP9chn
  16. V

Kullanıyorum memnunum 1718828690 Bu arada 12lik 24.700
  17. V

n11 güvenilirimi ve kargo hizmeti nasıl

Satıcıya bağlı fazla satış yapmamış yorumları kötü satıcıdan uzak dur. N 11 kendisi güvenilir ama uğraştırır baya.
  18. V

PTT 9 gündür kargoyu getirmiyor

Kafalarına göre ptt. Şubeye gelen kargom bazen 2 gün bekliyor bazen ertesi gün geliyor bilinmiyor anlayacağın.
  19. V

PTT 9 gündür kargoyu getirmiyor

Pazartesi tam salı yarım çalıştı bayram haftası. Salı günü kargom geldi pttden. Pazartesi gelir muhtemelen.
  20. V

Yardım Projeksiyon cihaz önerisi

Kurdan dolayı olabilir devamlı değişiyor.Binlerce alan var muhtemelen sıkıntı çıkmayacaktır.
Top Bottom