Arama sonuçları: *

1. W

Instagram'dan alinan urunleri teslim almazsam sorun cikar mi

adam takip no mesaj olarak iletilcek yazmisti onu gectim ustte attigim ssi gormedin mi baska sayfanin musteri memnuniyeti kismini kopyalamislar direkt
  2. W

yok degil karar verdim direkt kargoyu almicam gitsin subeye kendi kendi iade olur en kotu kargo ucretini oderim ugrastirmayacaksa. zaten ortada ne kargo takip no var ne bisey
  3. W

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim cidden. Adam halen daha efendimli falan konuşuyor yok neymiş sipariş yola çıkmış ortada daha kargo takip no bile yok
  4. W

Hocam direkt hiç teslim almasam? Zaten kapıda ödeme hiç para yollamadık.
  5. W

O riske karsi kapida odemeyi sectik hocam bilerek ama sonrasinda ne bileyim icra takibi gibi bir sey falan cikartirlar mi ki? Cikartasalar bile zaten haksiz cikacaklarda sadece ugrastirmis olcaklar. Kendim ugrassam ugrasirim da 18 alti oldugum icin direkt aileye gider o tarz olaylar.
  6. W

Ne gibi ugrastirabilir mesela hocam?
  7. W

Yok hocam keyfi degil buraya atmam yasal mi bilmiyorum ondan dolayi wp kayitlarini atamiyorum. Ama soyle bir kanit atabilirim 1740128458 1740128500 Ustteki gercek sayfa bylondonmoda alttaki boom.giyim
  8. W

Tamamdir hocam subeye gidip paketi maketi hic acmadan direkt desem ben bunu iade etmek istiyorum diye 90 lira kargo ucretini odeyip isin icinden siyrilsam olur mu? Adam bu arada kargo takip no falan bile atmadi daha direkt engel de cakabilirim de sikinti falan cikar mi ki
  9. W

Arkadaslar Boom.giyim diye bir sayfadan siparis verdik ve biraz goz gezdirince aslinda sayfanin dolandirici oldugunu baska bir siteden "Musteri Memnuniyeti" kismini kopyaladigini ogrendik. Kargo halen daha elimize ulasmadi simdi ben kargoyu hic teslim almayip subeye baska bir vakitte gidip iade...
  10. W

🔥İndirim Fortnite ''Galaxy Store'' 5000V-Papel 50TL !! (YENİ KONU PAYLAŞILDI)

Hocam sanirim epic uzerinmden bir sey alinmiyor sadece fortnite ve 2 tane oyun var epic games uzerinde arama falan yapamiyorum en iyisi fortnite da kullanayim hakkimi cok tesekkurler konu icin.
  11. W

Hocam magaza tercihini yapmadan alabiliyorum sanirimda bu kuponlar ile oyun alabiliyor muyum? Bilginiz var midir
  12. W

Hocam peki fortnite yerine baska bir oyunda kullanabiliyor muyuz? Veya baska bir oyun satin alabiliyor muyuz epic uzerinden? 1700936532 Geciyor hocam hesap seciyorsunuz oyunu yukledikten sonra.
  13. W

Hocam ayrica bir sorum olacak illa fortnite uzerinde mi kullanabiliyoruz bu kuponu yoksa epic games mi?
  14. W

20 TL FİFA ALIYORUM SON KEZ SİZE SORAM

EA playden kalkti diye biliyorum bu arada.
  15. W

20 TL FİFA ALIYORUM SON KEZ SİZE SORAM

Saticinin 24k basarili islemi var bence alinabilir.
Geri