Arama sonuçları: *

1. Y

Öneri Trendyol Kullanılmış Ekran Kartı Satışı !!!(Çözüldü)

düzenlenme yapılmıştır. Olay sizinde kabulünüzle teyit edilmiş olup sorunu çözmüşsünüzdür. iyi forumlar dilerim herkese . Umarım herkes dersini almıştır.
  2. Y

hocam sorun zaten çözüldü iadem yapıldı , ben burda yaşadığım sorunu insanlara anlattım sadece ,satıcıyada başarılarımı diliyorum bundan sonraki iş hayatında başka bir sorunum yok iyi forumlar.
  3. Y

tamam dostum dolandırıcı lafını geri alıyorum, sizinde hatalı olduğunuz yerler var ve bunu kabullenmiyorsunuz, başka bir sorunum yok konuyu kapatabiliriz, ticaret hayatınızda başarılar diliyorum. umarım müşteriniz bol olur.
  4. Y

mining yapıldığı konusunda haksız olabilirim bu sorun değil , fakat benim derdim sizleri arayıp ürünü sıfır olduğunu teyit etmem ve sizde ürünün sıfırlığını kabul ettiniz, madem sıfır ürün neden vida izi mevcut ve neden evrakalar eksik , size bunları söylememe rağmen benim 2 hafta süremi...
  5. Y

yok hocam hiçbir sorun yok trendyol şikayetinde de bulundum bazı arkadaşlar bana şüpheli falan demiş canım yanamsa böyle bir dorum açmam gerekli yerlere ondan önce ben şikayetimi yapıcam öyle kolay değil bu işler , aklı sıra bizi korkutup kandıracak , kendisi bizim bilgilerimizi açık ediyor ...
  6. Y

aynen öyle kendi beyan ediyor , sonra bana sıfır diye gönderiyor, milette gelmiş kanıt arıyor videolardan fotografa her şey mevcut haklarımıza sahip çıkıyoruz sizlerde dikkat edin
  7. Y

teşekkürler hocam hiçbir korkum yok kanıtlarım her şekilde mevcut kendisini haksız çıkacağı halde böyle şeylerle uğraşmak isterse uğraşırız . benim amacım insanaları uyarmak . benim hiçbir ürünü beğenmediğim yok ***** yerine konarak kandırlmak istemiyorum sadece
  8. Y

hocam sorun mining v.b değil ki ürün bana arayıp sorup sıfır mı diye onaylattığım halde sıfır diye göndermesi ve üründe vida izi bulunması evrakalrının eksik olması ben bu adamın öncesinde ne yaptığını kartı nerde kullandığını nerden bilicem , hayır sorduğumda madem ürün sıfır değil de iptal...
  9. Y

istediği kadar yazsın hocam kanıtlarım mesajlar her şey mevcut ben hakkımı korurum , sizlerde dikkat edin
  10. Y

yani bilmiyorum hocam burasıda garip insanları uyarıp haksız çıkıyoruz resmen kanıtlar mevcut ama insanlar kabullenmiyor . ben birde arayıp öncesinde konuştum ürün sorunluysa göndermeyin dedim ama sıkıntılı vida izli kartı gönderdiler sanki ben meraklıyım bu işlerle uğraşmaya
  11. Y

aynen öyle amacımız burdaki insaları uyarmak başıma böyle bi durum geldi dikkat etsinler
  12. Y

hocam ben burda diğer insanları uyarıyorum , başıma böyle bir şey geldi dikkat edin diye. bi sorun varsa kapatırlar forumu
  13. Y

hayır ne dicek satıcı evet mining yapıp kartı sattım mı dicek hocam sizde gözünüzü seveyim
  14. Y

açılış videolarım hepsi her şey mevcut hocam merak etmeyin a dan z ye her adımı mevcut ürün diğer ürünler gibi değil merak etmeyin . Hayır sanki ben sıfır olamasını istemem satıcı puanı düşmesin diye iade ederken diğer seçeneği seçin diye bana baskı yaptı bide mesajlardan . Fotograf eklememem...
  15. Y

hiç sorun yok haklarımı kullanıp insanları uyardım olan şöyleri yazdım olmayan şeyler değil asıl siz hesap vermessiniz insanları bu kadar kolay kandırarak
  16. Y

sağolun hocam yani bu kadar da bariz yapmassın zaten rtx 3060 overclock modeli resmen miningde kullanılmış ve satılmaya gönderilmiş . Gerçekten ayıplıyorum kınıyoorum böyle satıcıları
  17. Y

evet hocam birde forumda kendini övüyor yok dükkan sizin diye, ayıptır haktır
  18. Y

hocam gördüğünüz gibi diğer evraklar folyolu poşette bu değil birde bakınız vida izi mevcut , ki satıcı başlık açtığı forumlarda bile mining yaptığını söylüyor, kendisi zaten bilgisayarcı kartları temizleyip sıfır diye göndermekte işte bas bariz
Top Bottom