Arama sonuçları: *

1. YagizS

elektronik sigara önerisi

Yani Puff alırsanız sık kulllanım bağılınıza göre en fazla 2 3 hafta gider öyle söyleyebilirim. 1671479425 Aynen bende tavsiye ederim en başta kullanmamanızı alıp 1 haftada bırakan çok var bu durumda puff ile başlamanız daha iyi olabilir açıkçası.
  2. YagizS

buda güzel model 1671397373 evet buda fakat siteden hiç alışveriş yapmadım o yüzden bir şey diyemeceğim.
  3. YagizS

baktımda buharkeyfte stok kalmamış smok siteside 2 ay ara verilmiş satışlara başka güvendiğim site bulamadım 1671397286 linkte göremiyorum.
  4. YagizS

değişken watt, çift hava akımı kontrolü ve etkileyici pil kapasitesine sahip darbeye dayanıklı, su geçirmez ve toz geçirmez gibi özellikleri var
  5. YagizS

o zaman SMOK IPX 80 modeline bakabilirsin
  6. YagizS

yani siteden siteye değişir şahsen fakat ne kadar harcama yapacağınıza bağlı var pahalı likitler var fakat ben hep yerli ve ucuz olanları biraz deneyimleyerek araştırdım açıkçası thecolletcion vep aralarında marka olarak en iyisi olabilir bence. (yerli olarak ) 1671396940 buharkeyf ten bakabilirsin
  7. YagizS

pekala o zaman size SMOK IPX 80 önerebilirim.
  8. YagizS

Ama her ay 1 adet 1 kutu likit gidebilir haberin olsun kullanım sıklığına göre değişebilir.
  9. YagizS

yoksa bende elektronik sigarayı arkadaşımdan deneyerek içmeye başlamıştım çok iradeli olmama rağmen sonra kendim elektronik sigara aldım yüksek nikotinli likitlerle şuanda sigara kullanmıyorum yaklaşık 1 aydan beri sürmedim ağzıma. 1671396721 1500 ideal açıkçası hatta 1000 TL ye elektronik...
  10. YagizS

Anladım sigara kullanmıyorsan pod cihaz alabilirsin başlangıç olarak. Bütçen nedir ? 1671396608 Fakat ek olarak geçeyim alacağın likitler 0 mg nikotinli likitler olsun onlarda nikotin yok.
  11. YagizS

Şuan aktif olarak sigara kullanıyormusun ? bırakmak içinmi alıyorsun yoksa zevk işi için mi ?
Top Bottom