Arama sonuçları: *

1. Y

İtopya bilgisayar toplama

Hocam itopyadan alma aşırı pahalı ayrıca toplamaktan korkma konu aç sora sora montajlarsın zaten sıkıntı çıkmaz
  2. Y

1 Ocak İtibarıyla Yürürlüğe Girdi: Bu Ürünlerin Artık İadesi Olmayacak

sıkıntı yok hocam 1736667002 Aslında dc yasaklamalarıda saçma güçleri sadece platform yasaklamaya yettiği için yasakladılar gidip içerdeki çürüklere ellemediler nerdeyse
  3. Y

Çıkışmana gerek yok yalan haber demedim kaynak sağlam mı dedim?
  4. Y

İnternet alışverişinde yeni dönem: İade hakkı kaldırıldı

Adamın en azından kendi dediğini mi yoksa yanlış haber yapan sitelerin mi paylaşım yaptığını bilirdik 1736666548 Teşekkürler 1736666616 Galiba bundan sonra online alışveriş yapamayacağız
  5. Y

Çok saçma bir karar insanlar zaten internetten bir şey almaya korkar halde bu adamlarda iyice bizi internetten uzaklaştırarak internete olan güvensizliğimizi arttırıyor yapmaları gereken şey online satışları daha güvenli hale getirmek iken adam iade edemezsiniz diyor
  6. Y

Kaynak sağlam bir kaynak mı yoksa ikidebir halan haber yapan sitelerden mi
  7. Y

Kendi halimde takılmak için kart destesi arıyorum

Teşekkürler elim terlerse falan yapısı bozulur mu kartın 1736267583 https://bicyclekartlari.com/bicycle-tragic-royalty-premium-koleksiyonluk-cardistry-karti-iskambil-oyun-kagidi-kartlari-destesi...
  8. Y

Kendi halimde takılmak için kart destesi arıyorum

Kendimce numaralara meraklıyım kaliteli bir deste arıyorum fiyat bandı belirlemedim kafamda güzel bir öneri gelirse fiyat falan fark etmez deste hızlı yıpranmasın yeter önerilerinizi bekliyorum
  9. Y

Bir tornavida seti almak istiyorum

Tamamdır teşekkür ederim
  10. Y

Eğer aliexpressden olan daha mantıklıysa onu alayım o daha hoş gözüktü gözüme ayrıca biraz daha ince olmadı işime yarayabilir gibi 1735934584 Hatta siyah olanı seçince dahada ucuzluyor güzel set gibi duruyor zaten galiba değil onu alıcam
  11. Y

https://www.akakce.com/matkap-vidalama-ucu/en-ucuz-bosch-2607002835-42-parca-vidalama-ucu-seti-fiyati,710011713.html?gad_source=1&gbraid=0AAAAADsWTCxUXGk4vrc2R9OiRiv2XqjdG&gclid=Cj0KCQiAst67BhCEARIsAKKdWOlDavZCFnXq0CNRGfLpXFKVzHf-Jdk86zGGcWgap6VmMdPQ_IpiIc0aApKEEALw_wcB Böyle bir şey buldum...
Top Bottom