Bende bugün sokakta yürürken yanımdan şemsiye ile yürüyen biri geçti ve hava yağmurluydu hep bana mı denk geliyor böyle insanlar anlamıyorum(!)
Tamam tamam değilsin dolandırıcı aldığın her mesaja konu açarsan oooo çıldırırsın bu kadar önemseme olayları engelle geç işte.
Hepsipay limiti ile 2 adet ürün aldım 8 taksit karşılığında 19bin için 2500tl işlem ücreti adı altında faiz olarak aldı ama 19 binlik siparişin 10 binlik kısmı iptal oldu toplam o yüzden toplam sipariş tutarı 9 bine düştü bu durumda alınan faiszin 1100 TL'ye düşmesi ve 1400 tlnin iade edilmesi...
Hocam 8 aydır hepsiburada'nın benden fazla aldığı ücreti geri almaya çalışıyorum. Şimdiden kolay gelsin. Aramızda THH'nin 3 konusu ve 1 Adet dolandırıcılık davası var. Umurlarında değil kimse ilgilenmiyor.
Hocam ticaret bilginiz pek yok sanırım. Eski fiyattan alınan ürün eski fiyattan satılırsa yeni ürün çekmek isteyeceği zaman yeni fiyattan almak zorunda kalacak. Ticaret, alıp satacağın ürünün yenisi + kar edecek şekilde fiyatlandırmaktır.
Bu arada benim 4-5 defa müşterini hizmetlerini aramam gerekti her seferinde yetkili biriyle konuştum. Siz Müşteri Hizmetleri'ni aradınız mı? mesaj bıraktım diyorsunuz çünkü.
0850 259 26 96
1700839645
Ama hafta sonu açık değil müşteri hizmetleri.