Arama sonuçları: *

1. YusufTheBolt

sahibindende trollendim

Bende bugün sokakta yürürken yanımdan şemsiye ile yürüyen biri geçti ve hava yağmurluydu hep bana mı denk geliyor böyle insanlar anlamıyorum(!) Tamam tamam değilsin dolandırıcı aldığın her mesaja konu açarsan oooo çıldırırsın bu kadar önemseme olayları engelle geç işte.
  2. YusufTheBolt

Tusluceptelefonu.com güvenilir midir?

1600 liraya satılan telefonun piyasası 600-700 1000tlye satılan telefonun 300-400 tl piyasası zaten burasıda 2. eldir bunların sıfırı olmaz. güvenilir bilr olsa 2 katından daha pahalı niye alacaksın ki?
  3. YusufTheBolt

Yardım Hepsiburada'da Magaza Değişimi Onayladi Ancak Ayni Ürünü Geri Gönderdi

Hepsipay limiti ile 2 adet ürün aldım 8 taksit karşılığında 19bin için 2500tl işlem ücreti adı altında faiz olarak aldı ama 19 binlik siparişin 10 binlik kısmı iptal oldu toplam o yüzden toplam sipariş tutarı 9 bine düştü bu durumda alınan faiszin 1100 TL'ye düşmesi ve 1400 tlnin iade edilmesi...
  4. YusufTheBolt

Yardım Hepsiburada'da Magaza Değişimi Onayladi Ancak Ayni Ürünü Geri Gönderdi

Hocam 8 aydır hepsiburada'nın benden fazla aldığı ücreti geri almaya çalışıyorum. Şimdiden kolay gelsin. Aramızda THH'nin 3 konusu ve 1 Adet dolandırıcılık davası var. Umurlarında değil kimse ilgilenmiyor.
  5. YusufTheBolt

🔴 Abdullah Hacıgül'den zam açıklaması!

200 veririm. Islak gönderme şansınız var mı ? :D
  6. YusufTheBolt

indirimgeldi.com güvenilir mi?

Hiçbir üründe 30 kasımdan sonra yorum yok noldu millet bir anda deneyimlerini aktarmayı mı bıraktı? Çok belli dolandırıcı bir site.
  7. YusufTheBolt

Vatan işini iyi biliyor

Anlıyorum. Cahilce konuşmanız güzel. İnsan karakter özelliklerini yansıtmalı...
  8. YusufTheBolt

Vatan işini iyi biliyor

Ya sen Türkçe öğreneceksin yada insanlar müneccim dışkısı yiyip insanların zihnini okumayı öğrenecek(!)
  9. YusufTheBolt

Vatan işini iyi biliyor

Hocam ticaret bilginiz pek yok sanırım. Eski fiyattan alınan ürün eski fiyattan satılırsa yeni ürün çekmek isteyeceği zaman yeni fiyattan almak zorunda kalacak. Ticaret, alıp satacağın ürünün yenisi + kar edecek şekilde fiyatlandırmaktır.
  10. YusufTheBolt

Yardim edin!!DA G9 Sistemde Yanlış Fiyat Çekti

Bu arada benim 4-5 defa müşterini hizmetlerini aramam gerekti her seferinde yetkili biriyle konuştum. Siz Müşteri Hizmetleri'ni aradınız mı? mesaj bıraktım diyorsunuz çünkü. 0850 259 26 96 1700839645 Ama hafta sonu açık değil müşteri hizmetleri.
  11. YusufTheBolt

Yardim edin!!DA G9 Sistemde Yanlış Fiyat Çekti

Bazen susmak, bağırmak daha çok mantıklıdır.
  12. YusufTheBolt

Pazaramadan teşhir ürünü almak

Teşhir kulaklık? Böyle millet kulağına falan mı takıyordu? Sıfırı 6300 tl olan bir ürünün teşhirine 5400 vermek?
  13. YusufTheBolt

İtopya donanım arşivi DA-G9 sistem parça değişikliği

Bir sipariş fişini yükleyebilir misiniz? Merak ettim ne seçmiş.
  14. YusufTheBolt

Otonomi sepeti sitesinden alışveriş yapan var mi?

Kendi Mail Order sistemi olmayan yerlerden alışveriş yapmayın.
  15. YusufTheBolt

Aliexpressten ilk sipariş indirimi olarak alinabilecek en iyi şey

https://forum.donanimarsivi.com/konu/aliexpressten-ilk-siparis-olarak-alinabilecek-en-iyi-sey.840516/#post-7779391 ?????????
  16. YusufTheBolt

Hepsiburada Hepsipay limiti nasıl işler?

Kartından herhangi bir limit düşmez, günü gelen taksitlerin kayıtlı karttan kesilir.
  17. YusufTheBolt

Gaming gen bu ürün cuma ya kadar kalır mı

O kadarda üstüne atlanacak bir fiyatı yok hocam bence daha iyi sistemler bekleyin.
  18. YusufTheBolt

amazon kargo takipte mahalle ve ilçe yazmıyor

Takip kodunun izinsiz paylaşılması durumunda adres takibi yapılmaması ve alıcının adres bilgisinin gizliliği açısından tam gösterilmiyor olabilir.
  19. YusufTheBolt

Aras Kargo teslim edildi gözüken kargo teslim edilmedi

https://www.gazetevatan.com/ekonomi/kargo-firmasi-bilgisayari-baskasina-teslim-etti-olanlar-oldu-1375715 Direk tüketici hakem heyetine gidiyorsun.
Top Bottom