Arama sonuçları: *

1. Yusufx

Yardım beşiktaş posteri almak istiyorum a3 kağıdı sizce alınır mı?

Tek trendyolda bir satıcıda bulabildim güzel şeyler oda postermiş galiba a3 kağıdı diyor sizce alınır mı kalitesi nasıl anladığım kadarıyla ahşap tablolar gibi değil bunlar kulanan var mı...
  2. Yusufx

DJI mini pro 3 karga saldırısı yaşadım

Şaka gibi bir olay ya geçmiş olsun
  3. Yusufx

Oyuncak Nissan GTR R-34 Nerden bulabilirim?

Sende şuanda var mı RS4
  4. Yusufx

Trendyolda daha ucuzu bile varda ne bileyim bana mı pahalı geliyor 300-400TL
  5. Yusufx

Stokları yok ve olsa bile baya pahalı bunlar ya çakmada olabilir rs4 olsun yeter :D
  6. Yusufx

İnternete fiyatları yüksek küçük araba olmasına rağmen bugün awm de çoğu mağazayada baktım çok nadir anladığım kadarıyla hiç bir yerde yoktu r35 alıp çıktım bunların olduğu bir alışveriş sitesi var mı?
  7. Yusufx

Yardım Param güvende hakkında yardım

Param güvende ile bir şey almak ekstra 500tl mi?
  8. Yusufx

Yardım Sarı sitede "inci bilgisayar" güvenilir mi?

Kulanıyorum tavsiye ederim. https://forum.donanimarsivi.com/konu/msi-g2412-incelemesi-alinir-mi.835892/
  9. Yusufx

🔺Bu Gereksiz ekran kartı tutacağı niye pahalı🔺

Animeli ekran karti tutucagi gerçek mi bu arada ayıp oluyor rog hastasi olarak gayet alınır (!)
  10. Yusufx

zotac rtx 3070 8gb i3 10105f 3.7 ghz işlemci 32 gb ram 600 watt psu alınır mı

Anlamadım ikinci el değil mi almaya gittiğinde testini yapıp alıcan
  11. Yusufx

Furmark testi yap eğer sağlamsa al sonra o işlemci ve anakartı sat yerine ryzen 5600 çek
  12. Yusufx

Çok güzel Darboğaz olur ama o fiyata o ekran kartını almak bedava gibi bir şey emin misin 3070 ve güvenilir olduğuna
  13. Yusufx

🔥İndirim Nescafe 100 adet kampanyası.

Herkes alabiliyor mu çekiliş gibi bir şey mi?
  14. Yusufx

10kya 3060 alınır mı?

bir şey demene gerek yok benim çevremdede öyle ne zaman birine bilgisayarla ilgili almaması gerektiğini söylesem ya bilmiyon derler yada dediğimi yapmazlar ben neden alınmaması gerektiğini açıklıyorum alıp pişman olmak onun elinde diyorum sende hiç güzel vaktini harcama o paraya kendi sistemini...
  15. Yusufx

10kya 3060 alınır mı?

İkinci el ise Pahalı
  16. Yusufx

bu sistem kaça düşerse aliyim

İşlemciyi Ryzen 5600 yap eğer NVIDIA olucaksa bunu alabilirsin. https://www.gaming.gen.tr/urun/359769/vulcan-4060-amd-ryzen-5-5500-mpk-galax-1-click-oc-2x-geforce-rtx-4060-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  17. Yusufx

bu sistem kaça düşerse aliyim

Berbat bunu alabilirsin veya daha iyiside olabilir. https://www.tebilon.com/amd-r5-5500-a520m-hvs-xfx-speedster-swft-210-rx-6600-8gb-hikvision-16gb-hikvision-512gb-ssd/ 1704482141 Bütcen nedir?
  18. Yusufx

(Al Sat) Yatırım için hangisi

Nvidia ekran kartı bence piyasası düşmeyen şeylerden biri amd almak bence hata amd yi çok tercih eden yok ikinci elde zaten rx6600 ilanı dolu ve nviidaya zam geliyor amd nin ki dusuyor ekran karti eskidikçe apple vs android gibi
  19. Yusufx

Sahibinden İlanımı Nasıl Hızlı Satabilirim?

Bak mesela burada i5 12 nesil rx 6600 vb diye özeliklerden bahsetmiş sende yanına monitör klavye hediyeli falan dikkat çekici bir şey yaz
Top Bottom