Arama sonuçları: *

1. ZippoTurkey

Yardım TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ USÜLSÜZLÜK YAPIYOR MU?

Valla bende bi İSS firmasını vermiştim 6 ayda sonuçlandı pek bir şey bekleme yani :D
  2. ZippoTurkey

🟠 SİGARAYA ZAM GELİYOR! 🚬

Son sigara bükücü
  3. ZippoTurkey

🟢 AKARYAKITA ÇİFTE İNDİRİM!

Beklemeye devam garanti bankasıda 170 bin mil vermişti petrolün önüne çadır kurayım bari :D
  4. ZippoTurkey

🟢 AKARYAKITA ÇİFTE İNDİRİM!

Yani bu gecemi geliyor yarın akşam yola çıkacağım araba çok yakıyo güzel fırsat benim için :D
  5. ZippoTurkey

itopya garantıyı kabul etmemıs

Karşı ödemeli filan mı gönderdiniz hocam acaba ondan mı kabul etmediler
  6. ZippoTurkey

Aras kargo ve komedi şovu

TR'de düzgün 1 tane kargo firması yok :D
  7. ZippoTurkey

Otonomi sepeti sitesinden alışveriş yapan var mi?

Beyler benim trafik kazası davam 3 sene önce oldu şuan yeni görülüyor davam. 1000-1500 tlleri kimse önemsemez maalesef :( Saçma bir adalet sistemimiz var... @tragedy benim köprü hazır 3 şerit gidiş 3 şerit dönüş kız kulesi manzarasına sahip sana oluru 1.000.000₺ çok alıcısı var hızlı dönüş yap
  8. ZippoTurkey

Yardım Kalyoncuoğlu iletişim alışveriş yapan oldu mu?

@tragedy Hahahaha bir vaka daha :D Siteye yeni kayıt olan eleman gelmiş ben alışveriş yaptım demiş :D
  9. ZippoTurkey

Ben yeni köprü yapmayı planlıyorum ortak girsek olmaz mı?
  10. ZippoTurkey

Gerçekten bizi milleti dolandırmak çok basit ya :D Olm bilmediğiniz etmediğiniz siteden niye alıyosunuz :D
  11. ZippoTurkey

SİPARİŞİM GELMEDİ NORMAL Mİ?

Onu görerek aldın ne bıdıbıdı yapıyorsun ki? Yönetici adamsın birde burada ne boş geziyorsun :blobdance:
  12. ZippoTurkey

SİPARİŞİM GELMEDİ NORMAL Mİ?

Birazdan itopya fanboyları gelir :D Ya işte 11.11 yoğunluğu vardır 2-3 gün bekle ölürmüsün derler :D
  13. ZippoTurkey

Hawk Kargo Haksızlığı

Benim 2019 konaya bu uyar mı?
  14. ZippoTurkey

Hawk Kargo Haksızlığı

İçtik yöneticim :D Kdv ödemeleri geldi ödemeyi unutmayalım lütfen.
  15. ZippoTurkey

Hawk Kargo Haksızlığı

Hakaret için teşekkürler rapor edelim bari arkadaşı :D 10 yaşında demiş bide utanmaz :D
  16. ZippoTurkey

Hawk Kargo Haksızlığı

Hawkın günlük tıklanması 100k mı :O Yönetici kardeşlerim sesimi duyun gelin ortak fabrika kuralım koltuk üretelim :D Ben koskoca ilac fabrikalarına mal veriyorum benim günlük 100k tıklanmam yok :/
  17. ZippoTurkey

Hawk Kargo Haksızlığı

Öğrenci kardeşim git derslerine çalış. Ticarete atıldığın zaman müşteri memnuniyetinin her zaman ön planda tutulması gerektiğini unutma.
  18. ZippoTurkey

Hawk Kargo Haksızlığı

Gidip müşterimden milyonluk çek alayım bari ama dur ben hawk kargomun peşine düşmüştüm. Uykularıma giriyor uyuyamıyorum. Neyse fanboylar kaybolduğuna göre konu kapanmıştır. Ya da kim bilir belki hawkı arayıp abi sizin kaç deponuz var diye soruyor olabilir :) Sonuç olarak sipariş iptal edilmiş...
  19. ZippoTurkey

Hawk Kargo Haksızlığı

Bende bir yöneticiyim içeride 45 çalışanım var. Ama bu şahıslara göre bizim burada olmamamız gerekiyor. O değil de hocam hawkın kaç deposu var sen biliyor musun? 1700553992 Bu arkadaşların çıkar telefonunu göster diyen dayıdan terk farkları pc başında oturup burada firma savunmaları :D
  20. ZippoTurkey

Hawk Kargo Haksızlığı

Hahahaha olm sen ilk önce adamların kaç tane deposu var onu söylesene ya
Top Bottom