Arama sonuçları: *

1. ZlpFilee

Yardım Google play kodu buraya mı girilecek?

Yok hayır. Kendimiz haricinde başkasına hediye olarak yollamak olarak anladım ben.
  2. ZlpFilee

Bakıyım 1657728912 Yok edemiyorsun başkasına hediye.
  3. ZlpFilee

Teşekkürler. Her zaman.
  4. ZlpFilee

Evet katılabilirsin. Zaten bir kanalın katıl butonuna bastıktan sonra ödeme yöntemi olarak google play bakiyesi seçeneği oluyor.
  5. ZlpFilee

Hocam ilk görselde google play 25 TL hediye kodu yazıyor. 2. görselde google play hediye kupon bölümündesiniz. Verilen kodu girerseniz eğer 25 TL bakiyeniz olur.
  6. ZlpFilee

Motorine Bu Gece 2,5 TL İndirim Bekleniyor !

Türkiye'de ne zaman indirim oldu ki şimdi de olsun. Şimdi 2.5 indirirler yarın tekrar 5TL koyarlar.
  7. ZlpFilee

Çözüldü✓ Dostlar bu firma güvenilir mi ACİLLL

Fiyat uygun göstermeye yönelik bir hareket denemiş arkadaş.
  8. ZlpFilee

TV box önerebilir misiniz

Mi box kullanıyorum gayet rahat tavsiye ederim ve ya abime aldığım H96 Max Pro aletine de bakabilirsin.
  9. ZlpFilee

Ucuz Nitro Dolandırıcılığı

Saçma değil hocam. Stok yapıyolar ve kampanya geçtikten sonra satmaya başlıyolar. Daha önce nitro kullanılan bir hesapta bir daha kod ile kullanamıyorsun, bunu genel olarak nitro ile ilgilenen kişiler bilir. Ayrıca satan sitelerde kullanım açıklamasında yazar daha önce kullanılmış hesapta...
  10. ZlpFilee

Yardım Amazon Prime Üye Oldum ancak Karttan para çekmedi

Bloke olmaz. Amazonun bugu bu. 11 ay boyunca para ödemeden prime üyesiydim :D Yaptığımdan gurur duymuyorum ama o zamanlar pahallıydı bana göre. Şu an 8TL vererek kullanmaya devam ediyorum.
  11. ZlpFilee

Öneri Hepsi Burada Ürün Seçemedim

Elde taşınabilir hoparlör var evde ama pek tercih etmiyorum. 5+1 kadar olmasa da o tarz bir şeyler arayışındayım. Bilgin olsa iyi olurdu ama sorun değil. Yukarıda ki tavsiyen için de, yardım etme çaban için de tekrardan teşekkürler.
  12. ZlpFilee

Güzel tavsiye fakat telefona bağlayacağım bir hoparlör aramıyorum. Bilgisayarda kulaklığım var ama film izlerken uzaktan zor duyuyorum. Yani bilgisayara bağlayıp kullanabileceğim bir şey olursa daha iyi olur.
  13. ZlpFilee

Merhabalar, başlık saçma oldu ama ne koyacağımı bulamadım. Hepsi burada da geçerli 250TL alışverişe 50TL indirim kuponum var. Ne alacağımı seçemedim yardım ederseniz sevinirim. Aklımda hoparlör var ama onlar arasında da seçim yapamadım (özelliklerini ve kalitesini bilmediğim için). Uzun lafın...
  14. ZlpFilee

🔥İndirim AMD Ryzen 5 5500 2582'TL

Şu an para yok :D
  15. ZlpFilee

Yardım Aliexpress KES ONU! Kampanyası Yardımlaşma

Bu harika fırsatı buldum! Fiyatı düşürmek ve ürünü daha ucuza alabilmek için bana yardım edin! %99 indirim mi! https://a.aliexpress.com/_mtgveaE
Top Bottom