Arama sonuçları: *

1. ZorTİnaYtİ

Yardım Teknobiyotik iade hakkında

olabilir hocam teşekkür ettim <333
  2. ZorTİnaYtİ

kanka bilemedim bi cok vurdum duymaz gibiler telefonda aradığım adamla mailleştiğim konustuğk adamlar bşr deil
  3. ZorTİnaYtİ

arkadaşlar merhaba sıvı soğutma aldım artic freezer 3 420mm fakat kasama sığmadı kasamda 420mm desteği var fakat radyotör ekstra 3 parmak uzun olduğu için sığmadı firmaya söyledim iade talebi başlatıcam ama başlatamıyorum kargo hala dağıtımda diyor o yüzden iade talebi başlatamıyorum bunun...
  4. ZorTİnaYtİ

Öneri 3500tl ye kadar parfüm önerisi

aklımda bir kaç parfüm var şunlar önerileriniz varsa gene alabilirim bütçe zaten başlıkta Carolina Herrera Bad Boy Cobalt Edp 100 ml Parfüm https://www.boyner.com.tr/carolina-herrera-bad-boy-cobalt-edp-100-ml-parfum-p-1129858 Armani Stronger With You Absolutely...
  5. ZorTİnaYtİ

Vatan Bilgisayar Televizyon İademi Kabul Etmiyor.

bu benim şahsi fikrim ama ben kendim mağazaya götürürdüm 14 gün geçmediği için iade edebiliyorsunuz diye biliyorum bende
  6. ZorTİnaYtİ

Vatan Bilgisayar Televizyon İademi Kabul Etmiyor.

hocam mağazadan mı aldın netten mi
  7. ZorTİnaYtİ

Öneri Sporda kullanmalik kulaklık(kulaküstü)

hocam gidio ama şöyle benche yatınca düşüyo kafayı eğincede düşüyo 1676680970 kafayı eğince düşmüyorda rahatsız ediyo
  8. ZorTİnaYtİ

Asus geri ödeme ne zaman yapılır?

iade süresi değil ya cashback kampanyası
  9. ZorTİnaYtİ

Asus geri ödeme ne zaman yapılır?

ayın 15i gibi başvurmuştum acaba yanlış falanmı girdim ac58 aldım hala gelmedi geri ödeme
  10. ZorTİnaYtİ

Yardım Garanti için İtopya mı Cooler Master mı

o tuşu çalışmıy0
  11. ZorTİnaYtİ

Yardım Garanti için İtopya mı Cooler Master mı

kanka önce bi yazı yaz bence c00lermaster ın servisine wpden veya mail fln at s0r
  12. ZorTİnaYtİ

Sistemim ne kadar eder?

aga 1050ti li sistem 6k eder saçmalama sistem 1030 var
  13. ZorTİnaYtİ

Sistemim ne kadar eder?

3 4 eder kanks
  14. ZorTİnaYtİ

arkadaşlar daha önce bu siteden alışveriş yapan varmı acaba?

ram kaliteli bir ram içinde parçalar vs. coğu arkadaş bu rami öneriyor
  15. ZorTİnaYtİ

arkadaşlar daha önce bu siteden alışveriş yapan varmı acaba?

arkadaşlar ram alacağımda şuan en uygun fiyatlısı bu sitede sizce güvenilir mi? ? https://www.bilgisayardeposu.com/urun/ballistix-8gb-rgb-3200mhz-ddr4-bl8g32c16u4bl?ref=akakce&v=1.31.1
  16. ZorTİnaYtİ

İncehesaptan kargom kac güne gelir sizce

Arkadaşlar siparişi iptal edebilirmiyim şuan acikcasi dediginzden dolayi psu almak istmeedim
  17. ZorTİnaYtİ

Evet konumları farklı olabilir fakat bu kadar uzun sürmemeli bence bir kargo 1619611179 Neden ki? 1619611226 Yurtiçi kargo ile çalışıyorlar diye biliyorum
  18. ZorTİnaYtİ

İncehesaptan dün kasa sipariş verdim sizce kac gune gelir internette forumlarda 10 15 gune gelende var 4 5 gune gelende var siparişi iptal edebilirmiyim? Baska bir yerden verebilirim belki içim pek rahat etmedi sipariş verdikten sonra
Geri