Arama sonuçları: *

1. admknl

20 TL Ye Aldığınız İşlemci Soğutucusuna neler oldu?

Hayır hocam oda göndermiyor hata var diyolar ve para iadeniz yapılıyor ilk defa böyle bir şey olmuyor yılda 1 2 kez kesin olur hb de
  2. admknl

20 TL Ye Aldığınız İşlemci Soğutucusuna neler oldu?

Başka bi üründe öyle bi olay başıma geldi ürün yollanmıyor paranız geri iade ediliyor sistem hatası olarak fiyat yanlış gözüküyormuş 9.90a 480gb ssd almıştım :D
  3. admknl

İnce Hesap Rezaleti

geçmiş olsun büyük şanssızlık ama daha büyük firmalarla çalışın hocam kelepir firma onların hepsi karşınızda muhatap bile bulamıyorsunuz maalesef sattık bitti mantığı var adamlarda
  4. admknl

Bizdehesaplı.com?

ya ben olsam direk kendi sitesinden alırım 100 tl fark olsa tahminen kötü para değil ama riske girmeyim derseniz kendinizi n11 güvencesine alın ordan sipariş edin yada başka bir sitede daha ucuz varsa başka sitelere yönelin ancak bizdehesaplı güvenilir o konuda rahat olun
  5. admknl

Bizdehesaplı.com?

sitenin aldığı ücreti kendi sitesinden sattığı rakamın üzerine koyuyodur son derece normal ben güvenmeyip garantiye almak isterseniz diye önerdim
  6. admknl

Bizdehesaplı.com?

güvenilir eğer güvenmiyorsanız butik mağazalardan sipariş edin n11 üzerinden mesela
  7. admknl

Boss bilişim güvenli midir?

al sana daha ucuz kardeşim maksat fiyatsa https://urun.n11.com/ekran-karti/msi-vga-geforce-rtx-2060-super-gaming-x-rtx2060s-8gb-gddr6-256b-d-P390460460?gclid=EAIaIQobChMIx7fsmrLn6QIVR5SyCh3dnA1QEAQYASABEgLQ1_D_BwE&gclsrc=aw.ds
  8. admknl

qp.comdan alışveriş yapan arkdaşlar öneririmi ?

Gözün hiç korkmasın belkide en güvenilir site dostum
Top Bottom