Arama sonuçları: *

1. A

Amazon kargo gelmedi

amazon müşteri hizmetlerine yazdın mı ne diyorlar
  2. A

Amazon kargo gelmedi

bekleyebilirsin, bekleyemem diyorsan iptal et
  3. A

Yardım THH karara bağlandı ama karar görünmüyor

25 kasımda karara bağlanmış ama kararı göremiyorum sebebi nedir
  4. A

Amazon 2. el Ürün Almak Mantıklımı

Günaydınlar
  5. A

İnternetten alışverişe %25 vergi gelecek!

tarayıcıdan bakacaksak konu açmayın link eklemek de zor değil 1732603821 bu ek vergi değil kdv tevkifatından bahsediyor tüketiciyi ilgilendiren bir şey görmedim burda
  6. A

🔥İndirim PUMA ACTIVE erkek eşofman altı 792 TL (L)

https://www.amazon.com.tr/dp/B089Z7K1S5?m=A1UNQM1SR2CHM&ref=psp_pc_a_A2GO5OTTNQORFR&th=1&psc=1 fiyat baya iyi diğer bedenlerde fiyatlar değişiyor ama yine indirim var
  7. A

Amazon iade ücretini karşılamıyor

ilk kez duydum yanlışlık yoksa büyük ayıp
  8. A

!!!HEPSİBURADA REZİLLİĞİ!!!

Teşekkürler hocam yorumlarınız için. ben de bu kötü niyeti göstermek istedim
  9. A

Herkes anlamış hocam sen anlamamışsın neyse yine de tartışmaya gerek yok 1732031362 İşte sözleşmede yazdıklarını söylüyorlar yine de banka yoluyla itiraz etmeye çalışacağım teşekkür ediyorum tavsiyeniz için
  10. A

Hocam aslında benim burda derdim, hepsiburadanın aklınca yaptığı çakallıklar ve kalitesizlikler yani aboneliği 1 gün önceden yenilemek, iptal ettirmemek, iptal edilince hepsipay olarak yatırmak vs hepsi ayrı kalitesizlik yani böyle şirketlere yakışmıyor bence 3-5 liralık kurnazlıklar. Artık...
  11. A

Sen hiç anlamamışsın paparadan çekemeyince akbanktan çekmiş 1732028952 Teşekkür ederim fikirlerin için.
  12. A

Hocam öncelikle teşekkürler, ben de aynı şekilde düşündüğüm ve öyle olması gerektiğini bildiğim için böyle bir konu açtım. En başında mesela neden mobil uygulamadan iptal izni vermiyor, neden webe yönlendirdiğinde ücret çekilmeden iptal edemezsin diyor neden aramak zorunda ya da kartlarımı...
  13. A

En azından aynı durumu yaşamamak isteyen arkadaşlara rehber olur
  14. A

Kartı silmemek benim hatam ama daha önceden böyle bir şey yaşamamıştım
  15. A

Hocam iptal şansı vermedi diyorum neden inanmıyorsunuz 😃. Ücret çekildikten 2 saat sonra iade edebilirsiniz uyarısı veriyordu 1732027266 Senden bir şey istemiyorum arkadaşlardan yorum yapmalarını istedim, sen devam edebilirsin
  16. A

Öncesinde iptal şansı vermemesi bir sorun değil mi peki
  17. A

notu tekrar okumanı tavsiye ederim :)
  18. A

Arkadaşlar öncelikle merhaba ilk defa bir rezillik/şikayet konusu açıyorum. sizin de fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi merak ediyorum. bazılarınız belki hatırlar geçen sene hepsiburada premium yıllık üyelik kampanyası vardı 180 tl'ye almıştık. bu sene aboneliğimi devam ettirmek istemedim. ve...
  19. A

Yardım EN BAŞARILI MUADİL PARFÜM?

david walker daha iyi bence
  20. A

Yardım MOTORU NASIL HIZLI SATARIM

normalde alıyorlar diye biliyorum gitmeden telefonla arayarak bilgi alabilirsin
Top Bottom