Arama sonuçları: *

1. ahmet.ershn

İnstagramdan çekiliş kazanmışım güvenilir mi?

Tamamdır sağ olun bende öyle düşünüyordum engelliyip geçiyorum.
  2. ahmet.ershn

İnstagramdan çekiliş kazanmışım güvenilir mi?

@yildizgsmshop diye bir sayfanadan iphone 13 pro max kazanmışım. Katılmıştım çekilişe. 385TL gümrük vergi ödemesi istiyorlar. Ne yapmalıyım? Dolandırıcı olabilirler mi?
  3. ahmet.ershn

Bu rp sitesi güvenilir mi

Cevaba ulaştım 1600rp gönderiyorlarmış. 1665393010 .
  4. ahmet.ershn

Bu rp sitesi güvenilir mi

https://www.onlineavm.com.tr/2000-rp-riot-points?gclid=Cj0KCQjwhY-aBhCUARIsALNIC0411bZ6L2HFFCTU2Svz5DbVU9jflx1K14LcVPsl0v_iObyOoFVQSkIaAtT8EALw_wcB normal fiyatının çok altında satılıyor. Güvenilir mi acaba? Normalde 1600rp 106tldir. Burada 2000rp aynı fiyat
  5. ahmet.ershn

1 ay önce bir mouse aldım iade veya değişim yapılır mı?

Evet gelmişti, tamamdır geçeceğim.
  6. ahmet.ershn

Geçende masaya çarpmıştım sanırım ondan oldu. 1630799004 Birde bende sadece kutusu var yeterli midir?
  7. ahmet.ershn

Büyük bir sıkıntısı yok fakat sağ click biraz oynuyor gibi. Ne olur ne olmaz böyle bir değişim hakkım varsa kullanmak isterim. 1630798833 Sağ click oynuyor biraz hafif dokununca bile ses çıkartıyor azıcık ve basınca tabana deyiyor.
  8. ahmet.ershn

1 ay önce N11 üzerinden Kinzy mağzasından Razer Basilisk v2 aldım. Garantisi var mı bilmiyorum ve iade yada değişim yaparlar mı?
  9. ahmet.ershn

İninal Swift Kodu nedir acaba?

İninalin swift kodu nedir acaba. Üzerinde visa yazıyor visanın swift kodu var fakat türkiye için değil. Bulanınız varsa yardımcı olabilir mi?
  10. ahmet.ershn

Ornata Chroma V2 model Ürünü Alacağım. Satıcı Güvenilir midir?

Aldım knk yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum gelince (unutmazsam) buraya yazarım :D.
  11. ahmet.ershn

Hepsiburada daki indirim bitmek üzere aynı ürün trendyoldada aynı fiyat ve aynı satıcı. Yani aynı satıcıdan trendyoldan alsam güvenilir mi??
  12. ahmet.ershn

attığım kalvyede bilek desteği varmıdır acaba? 1607086631 Normalde var galiba ama orda yok yazıyor anlamadım ben
  13. ahmet.ershn

Anladım artık güvenle alabilirim :)
  14. ahmet.ershn

https://www.hepsiburada.com/razer-ornata-chroma-v2-membrane-rgb-klavye-p-HBV00000Y7FM5?magaza=Techburada&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&isFashion=true&gclid=Cj0KCQiA2af-BRDzARIsAIVQUOcTwbf9f5i3qGDWTf8RuVkaTIJfm6DM_jFotV_hhydegCnG4JtYyPQaAil4EALw_wcB aynı ürün ve satıcı Trendyoldada var bu satıcı...
  15. ahmet.ershn

Bim de lol epin var mıdır

bim de yok şokta var
  16. ahmet.ershn

İncehesap kapıda ödeme var mı?

Cevapladığınız için teşekkür ederim :)
  17. ahmet.ershn

İncehesap kapıda ödeme var mı?

İncehesap kapıda ödeme oluyor mu?
Top Bottom