Arama sonuçları: *

1. ahmetmelihalemdar

Yardım Barcin.com güvenilir mi?

Güvenilirdir. Orijinal ürün satar. Ben Bodrum'daki mağazasından çok urun satın aldım
  2. ahmetmelihalemdar

Yardım PAZARAMA GÜVENİLİRMİDİR

Mayıs ayında 23.800 TL ye Sapphire Nitro+ 7900 GRE ekran kartı aldım ben cesaret ederek ( O kadar olumsuz yoruma rağmen ) :)
  3. ahmetmelihalemdar

Pazarama da Hepsiburada, N11 vb. gibi bir pazaryeri. Önemli olan satıcısı. Mesela Tekramarket MSI in yetkili satıcılarından biri. Pazarama dan satıcısı Tekramarket olan MSI PSU aldım sorun yaşamadım. Genellikle teknolojik ürünlerde iade konusunda sıkıntı yaşatmıyor diye Amazon tercih ediliyor.
  4. ahmetmelihalemdar

:) O malum siteden daha önce birkaç ürün sipariş ettim, sorunsuz bir şekilde aldım ve sıkıntı yaşamadım ama genellikle ürün ile ilgili sıkıntı olduğunda sorunlu diyorlar, hatta geçen hafta bir video serisi yayınlamıştı.
  5. ahmetmelihalemdar

Satıcısı önemli
  6. ahmetmelihalemdar

Yardım Bein sports aldım ama açılmıyor

Digiturk u arayabilirsin
  7. ahmetmelihalemdar

Yardım Bein sports aldım ama açılmıyor

Müşteri hizmetleri ile görüşürsen daha faydalı olur
  8. ahmetmelihalemdar

Bu tarz rgb ledler iyi midir?

Usb 2.0 lar 0.5 A, Usb 3.0 lar 0.9 A güç veriyor. Aldığın led şerit in sıklığına bağlı olarak ve uzunluğuna bağlı olarak 3-4 Amper güç gereksinimi olabiliyor. Uzun vadede sıkıntı yaratabilir. O yüzden adaptörlu olması daha sağlıklı.
  9. ahmetmelihalemdar

Adaptörü olanlardan al. Usb çok fazla güç bindirme.ben bi tane aldım hepsiburadadan 400 Tl civarı. Tv arkası için. İş görüyor https://app.hb.biz/66eQEOtcEkTa Böyle bi görüntü oluyor işte
  10. ahmetmelihalemdar

Bilgisayar masası için mi? Attığın linktekiler çok kaliteli gibi durmuyor
  11. ahmetmelihalemdar

Ambilight başka bir şey, bu attığınız başka bişey. Ambilight için Philips e devasa para vermek bence gereksiz. Bu ambilight ı Goveemarkası güzel yapıyor ama o da pahalı bence https://www.hepsiburada.com/govee-envisual-tv-led-3-lite-55-65-inc-h60993d1-pm-HBC00006C2OVG Ben de Tv arkasına standart...
  12. ahmetmelihalemdar

Malum Site Rezilliği

Her sitede var bu yaşadığın. Her pazaryerinde yaşayabilirsin hatta satıcısı Amazon olan Hepsiburada olan ürünlerde bile sorun yaşayabilir insan. Ben satıcısı Hepsiburada olan TUVALET KAĞIDI n da bile sorun yaşadım mesela :D
  13. ahmetmelihalemdar

Malum Site Rezilliği

Ben çok parça aldım bir kere bile sorun yaşamadım. Şans mı acaba
  14. ahmetmelihalemdar

Bir Tuvalet Kağıdı Meselesi :)

Gelenlerin hepside haliyle HB Depodan çıkıp geliyor. Orhanlı Transfer neredeyse artık. 1 tanesi yok :)
  15. ahmetmelihalemdar

Bir Tuvalet Kağıdı Meselesi :)

17 Temmuz daki Hepsiburada indiriminden forumdaki bir arkadaşımızın paylaşımı üzerine Familia Plus 32 li Tuvalet Kağıdından aynı anda 4 adet sipariş vermiştim. Önemli olan satıcısı HEPSİBURADA olmasıydı. 4 taneden 2 si 23 Temmuz, 1 tanesi ise 24 Temmuz da teslim edildi.1 tanesi ise 21 Temmuz...
  16. ahmetmelihalemdar

Pc bilesenlerine yatırım yapmak mantıklı mı

Kâr amaçlı pc bileşenlerine yatırım yapma. İşlemci ve ekran kartında yeni serilerin de geleceğini düşünürsek illa ki fiyatlar düşer.
  17. ahmetmelihalemdar

Pc bilesenlerine yatırım yapmak mantıklı mı

Aldığın an zarar edersin.
  18. ahmetmelihalemdar

sürat kargom gelmedi

her şey olabilir. Aras Kargodan da teslim almadığım halde teslim edildi diye mesaj gelmişti. En güzeli subeyle görüşmek. Çok canını sıkacak bişey yok
  19. ahmetmelihalemdar

sürat kargom gelmedi

İnsanlık hali yanlışlık olabilir. Insallah oyledir.
  20. ahmetmelihalemdar

sürat kargom gelmedi

Teslim alan bellidir yarın subeyle direkt görüş. Belli başkasının teslimatı yerine seninkini isaretlemis olabilir
Top Bottom