Arama sonuçları: *

1. berkmoonn

Trendyol çılgın indirimler yapıyor. (Ana konu)

Bu doğrumu doğruysa alıyorum şimdi?
  2. berkmoonn

Papara kart sözleşmesi nedir ?

Kargocu bana 17 yaşındayım diye imzalatmadı babamı çağırdım. :d
  3. berkmoonn

Papara kart sözleşmesi nedir ?

Bir papara kullanıcısı olarak memnun olduğumu ve hiçbir sıkıntı çıkarmadığını söyleyebilirim. Sözleşmeli Black Kart alırsanız kapınıza kart ücretsiz olarak gelir. Kargocuda bi kağıt çıkararak sözleşmeyi imzalamanızı ister.18 yaşının altındaysan babana veya annen imzalaması gerekiyor.
  4. berkmoonn

İnce hesap tam bir fiyasko mu

Dostum yoğunluk ve birde korona belası sarınca etrafı mecbur beklemen gerekiyor. Bende sistem aldım 15 günde elime ulaştı.
  5. berkmoonn

incehesap yardım!

Aynen incehesaptan aldım Yer Ankara. Kargoya verdiklerinde kargo 3 günde getirdi. Onun dışında kendileri sistemi hazır edip kargoya verene kadar 15 gün geçiyor.
  6. berkmoonn

incehesap yardım!

Evet kargo uzun sürüyor bende 4.5k lık sistemi tam 15 gün bekledim.
  7. berkmoonn

Itopya hazir sistemleri

Sistem bana gelince uğraşmayayım direk fişe takıp kullanayım diyorsanız öneririm.
  8. berkmoonn

Öneri Power supply alıcam bu ürünü alan varsa yasın

Daha bilindik bi markalara yönelirseniz sizin için daha iyi olur. C4 gibi bi power almayın. Corsair FSP CoolarMaster bunlar bilindik markalar. CORSAİR VS550 öneririm
  9. berkmoonn

Ailemi internetten alışverişe nasıl ikna ederim?

Eğer internetten yakın arkadaşlarında biri aldıysa örnek gösterebilirsin yada alacağın sitenin müşteri hizmetlerini ailenin yanında arayarak onlara soru sorabilirsin.
  10. berkmoonn

Kargo Durumları

Kargo durumlarını giriş çıkışlar etkilemiyor kargon gelecektir.
  11. berkmoonn

Vatan KDV indirimleri

VATAN gereksiz pahalı incehesap öneririm ?
Top Bottom