Arama sonuçları: *

1. bosbelesbiri

Hepsiburada siparişimi iptal etti.

Farklı hesaplarım var evet ama ne sipariş oluşturdum ne de aynı hesaptan 2 kez bu siaprişi verdim normal herzamanki gibi sipariş verdim iptal oldu.
  2. bosbelesbiri

İndirim kodunu verdi.Ama zaten chip para ile vs almıştım o fiyata bidaha yok zaten. 1721156585 Olsun be hocam 1 kere türkcell ile uğraştım haklı çıkmıştım bide bunda deneyeyim şansımı istedim.
  3. bosbelesbiri

Sabah 100 tl indirim kodu vermişdi onunla beraber 550 tl küsür civarına 4 kişilik yemek takımı almıştım indirimde vardı. Piyasa fiyatı 1100+tl. Ve az önce iptal mesajı geldi.Ek'e bırakıyorum,müşteri temsilcisi ise teknik bi hatadan dolayı iptal edilmiştir diyor.Thh ile alabilir miyim? Sonuçta...
  4. bosbelesbiri

Sürat kargo şehir içi kaç günde getirir?

1 günde gelir gibi bana istanbuldan ıspartaya 1 günde geliyor bazen en kötü 2
  5. bosbelesbiri

trendyol pass kullanmak için ucuz ürün önerisi?

Reis 45 lira boşa gitmesin diye cebindeki paradan olucan😂
  6. bosbelesbiri

🔥İndirim Okey Klasik 20'li Ekonomik Paket (99 ₺)

Okey takımı arıyorum bildiğiniz oynadığımız 101 İndirimde sandım girdim şoka uğradım wğöeğeöeğdlr
  7. bosbelesbiri

Yardım Ürünü açtım diye iade iptal edilmesi?

Yani haklısınız ama her firma elini taşın altına koymuyor işte.Yineden tercih edilemeyecek bir yer değil bana göre problem yaşamadım hiç dediğim gibi o yüzden.
  8. bosbelesbiri

Satıcı etmiyo n11'in ne suçu var ki ha kendi satıcıysa olabilir ama ben hiç öyle sorun yaşamadım.
  9. bosbelesbiri

Müşteri hizmetlerine de ilet istersen ilk
  10. bosbelesbiri

Yardım Ali express hakkında yardım

Sepette gözüküyo toplam
  11. bosbelesbiri

🔥İndirim Samsung Galaxy s23 ultra 38.500

Link açılmıyo (düzeldi)
  12. bosbelesbiri

Yardım E ticaret geri ödeme

Şuan bilmiyorum bonus flaştan incele bulursun
  13. bosbelesbiri

Yardım E ticaret geri ödeme

Garantiden güzel kazanmıştım ben öncelerden
  14. bosbelesbiri

www.firsatlarderyasi.com güvenilir mi ?

ls2 rapid falan mı alıcan
  15. bosbelesbiri

Özdilekteyim.com güvenilir mi

Uygulaması var ordan da alabilirsin mont almıştım güvenilir
  16. bosbelesbiri

Aldığım Ürün yanlış geldi Iade Almıyorlar

Genelde o tarz yerler iade yapmıyor değişim yapıyor farklı satıcılardan sweatshirt falan almıştım öyle oluyor.
  17. bosbelesbiri

PTTAVM'den Samsung SSD alınır mı?

Bende 4-5 kez alışveriş yaptım bi sıkıntı yaşamadım. Tabi satıcılar önemli bazıları sahte ürünler vs satıyor ancak genelde diğer pazaryerlerindeki mağazaları var mı yorumları vs nasıl diye bakıyorum iyiyse uygunsa ürün alıyorum.
  18. bosbelesbiri

PTTAVM'den Samsung SSD alınır mı?

Satıcının hepsiburada'da 9.2 puanı var.Buraya yeni mağaza açmış bi sorun olucağını düşünmüyorum ordaki firmayla aynıysa tabi
  19. bosbelesbiri

Çözüldü✓ Bu site güvenilir midir?

Doğru evet.Doğum gününüz kutlu olsun bu arada.
  20. bosbelesbiri

Çözüldü✓ Bu site güvenilir midir?

Doğrudur,siteyi profesyonelce yönetiyorlar evet çoğu yer malesef yapıcak birşeyde olmuyor ondan sonra genelde hb-trendyol gibi yerlerden 5-10 da fazla olsa bilindik yerlerden almaya dikkat ediyoeum ben.
Top Bottom