Arama sonuçları: *

1. B

Yardım Amazon TR'den Sipariş ettiğim ürün kaç günde elime ulaşır

Benim şuan tek ihtiyacım kulaklıktı standart sipariş sekmesinden hallettim 14-18 ağustos arası elime ulaşır yazıyor
  2. B

Tamam teşekkürler siparişi veriyorum
  3. B

kanka yurt dışından mı geliyor 2 haftada falan gelecekse hiç uğraşmayayım ondan soruyorum
  4. B

hiç ellemeden direk siparişimi yapsam kaç günde geliyor
  5. B

Prime nasıl alacağım bu konuda pek bir bilgim yokta 30 gün ücretsiz dene seçeneği var sonra karttan otomatik çekme gibi bir olay yok değil mi
  6. B

JBL C100SI kulaklığını sipariş edeceğim en ucuz amazon tr de var fakat yurt dışından mı gönderiyorlar ürünü başka bir siparişimde ürünün elime 2 hafta sonra ulaşacağı belirtilmişti ben de farklı bir siteden işlemi gerçekleştirmiştim sizce amazondan mı yoksa 5 TL farkla trendyoldan mı almalıyım...
  7. B

Öneri 12 Ağustos - A101'e gelecek olan ekipmanlar (Düşük bütçe)

peki hocam bu uzunluk yeterli mi almışken 90x40 almak mantıklı mı 1 kere alırım daha da almam hayat boyu büyük ihtimalle ona göre soruyorum
  8. B

Öneri 12 Ağustos - A101'e gelecek olan ekipmanlar (Düşük bütçe)

@White Ravens mouse pad iş görür mü sence beklentim yok mouse kaysın yeter mouse g203 LIGHTSYNC
  9. B

amazon.com.tr güvenli midir?

15 tl daha verip gittigidiyordan sipariş etsem elıme 2 günde ulaşır diye düşünüyorum 1603363387 o zaman 15 tl farkla sipariş vermek zorunda kalacağım gibi
  10. B

siparişim kasım ayının 2 ve 6. günlerinde gelmesi muhtemel olduğu yazıyor neden bu kadar geç olduğu hakkında bir bilginiz var mı?
  11. B

arkadaşlar trust blızz sipariş edeceğim şuan orda 215 tl güvenli bir site mi kendileri
Top Bottom