Arama sonuçları: *

1. byhorozkentli

Yardım Siparişim kargoya verilmedi. PCKOLİK telefonları açmıyor bir işlem yapamıyorum.

yazık ya yaklaşık 3 hafta bu sürede çinden ürün geliyor,bu kadar vurdum duymaz olunmaz
  2. byhorozkentli

İnce Hesap REZİLLİĞİ

Nette böyle yazıyor Tüketici Kanunu'na göre cayma hakkı, yalnızca tüketiciler için geçerlidir. Kurumsal fatura ile yapılan alışverişlerde, alıcı tüzel kişi (şirket, kurum vb.) kabul edildiği için Tüketici Kanunu kapsamına girmez ve dolayısıyla cayma hakkı uygulanmaz
  3. byhorozkentli

TRENDYOL.COM TUKETICI HAKEM HEYETI RAPORUNU UYGULAMIYOR. KANUNLARA UYMUYOR

Öncelikle, Tüketici Hakem Heyeti (THH) kararına rağmen karşı tarafın yükümlülüğünü yerine getirmemesi hukuki bir ihlal teşkil ediyor. Şu anda izleyebileceğiniz yollar şunlardır: 1. İcra Takibi Başlatma THH’nin verdiği karar bağlayıcıdır ve mahkeme kararına eşdeğerdir. Karşı taraf karara...
  4. byhorozkentli

Midea 12.000 Btu Klima

Boş insanlara detaylı açıklamalar yapan arkadaşlara teşekkürler, bilgi sahibi olmadıkları halde nasıl cahilce konuşmuşlar şaşıyorum 1730250676 29 ekime özel indirimmiş düşünen varsa kesinlikle alması gerekir yazın alırım derseniz pişman olursunuz müthiş kampanya yapmış adamlar
  5. byhorozkentli

Yardım Casper'dan Dava Yedim

Bi arkadaş bilerek yapıyorlar parayı toplayıp faize yatırıyor vs demiş iyi de sen ürün alınca teslim edilmeden önce firmanın hesabına mı geçiyor direkt, ürün teslim edilince aracı olan Trendyol vs öyle göndermiyor mu satıcının parasını?
  6. byhorozkentli

Çözüldü✓ VATAN BİLGİSAYAR MAĞAZASINDAN ALDIĞIM ÜRÜNÜ İADE EDEBİLİR MİYİM?

Açıldığı için hijyen muhabbetinden dolayı iade almaya bilirler diye biliyorum, yinede şansını dene
  7. byhorozkentli

Dolandırıldım hemde yasal yoldan! :D Sarı site

Ne kadarlık bir üründü
  8. byhorozkentli

MSI, Hepsiburada monitör değişimi rezaleti

thh ye başvurup 6 aya kadar sonuçlanır sonucunda sen kazanırsın ama işte vakit geçiyor şuan elden başka bişi gelmiyor
  9. byhorozkentli

GeT Olmadan Alışveriş Yapmak

Bende otobüsle giderdim şahsen, dolandırıcı olmaması bundan sonra olmayacağı anlamına gelmez belki de ilk kurban siz olabilirsiniz ama tabi bunlar varsayım belki de her şey doğru sorunsuz alışveriş gerçekleştirilir, telefonla konuşun konuşma tarzı filan bişey uyandırır az çok , kendi adına iban...
  10. byhorozkentli

🔥İndirim Gillette Mach3 Turbo Yedek Erkek Tiras Biçagi 12'li (725₺)

https://www.pazarama.com/gillette-mach3-turbo-yedek-erkek-tiras-bicagi-12li-p-7702018611225?magaza=perakendetr
  11. byhorozkentli

AmazonTR 2.El Satışina Başladı😱🔥Amazon Depo

İkinci el değilde teşhir ürün aldım sıfırı 5300 iken teşhir 3400 dü 2 yıl faturalı , o yüzden ikinci el teşhir ürünleri değerlendirmek gerekir, Amazondan değil,banayeni sitesinden aldım
  12. byhorozkentli

İNCEHESAP GÜVENİLİRMİ ???

15 bin liraya yakın ayrı ayrı farklı zamanlarda alışverişim oldu gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsin, incehesap,itopya,vatan,amazon hepsiburada,gelbura,gamingen,siinerji,tebilon, gibi sitelerden alabilirsin hep hepsinden bişiler almışımdır
  13. byhorozkentli

Sahibinden alım iade hk.

merhaba arkadaşlar sahibinden üzerinden param güvende ile bir ürün sattım alıcı ürünü aldı aynı zamanda wp dan da iletişim halindeyiz bir kaç gün deneyeceğini söyledi bende sıkıntı yok dedim, onaylama süresi dolmaya yakın iade talebi açacagını ve 4 günlük iade süresi içersinde 1 2 gün daha...
  14. byhorozkentli

Amazon Müşteri Hizmetleri Rezilliği.

Bazen relax olmak lazım, ekstra böyle şeylere gerek yok, olması gerektiği gibi kargolanır zaten, durduk yere sinir stres yapmışsınız, ayrıca satıcı amazon ise aradaki farkı ilerleyen günlerde zaten verirlerdi bir şey yapmanıza gerek yoktu
  15. byhorozkentli

Yardım Sahibinden Param Güvende Banka Bilgilerim Uyuşmuyor YARDIM

Kendinize ait banka bilgileri olmalı geleceğini sanmam, hesap açmak zor değil , hesabınızı açıp ibanınızı ekleyin o şekilde gelir para
  16. byhorozkentli

Yardım İNCEHESAP BENİ DOLANDIRDI!

Olabilir yanlış anlaşılma bekleyin bakalım hafta içi olsun gerekirse şimdiden mail atın durumu anlatın , hafta içi sorunu çözerler bu kadar abartılacak durum yok ,hee baktın oralı olunmuyor ozaman gerekeni yaparsın
  17. byhorozkentli

Sarı siteden birisi direk ilanımı satın aldı

300 lük ürün param güvende de 62 ₺ kargo çıkıyor
  18. byhorozkentli

VANTİLATÖR ÖNERİSİ LÜTFEN

dijitsu marka böyle geniş pervaneli plastk var kademe arttırdıkça sanki daha kötü üflüyor gibi ben şahsen plastik ne olursa almam :)
  19. byhorozkentli

VANTİLATÖR ÖNERİSİ LÜTFEN

şunu söylemek isterim sadece pervanesi plastik olmamasına dikkat et plastik olanlar zayıf üflüyor,elimde bi plastik pervaneli birde metal pervaneli var metal olan manyak üfürüyor bunu belirtmek istedim sadece
Top Bottom