Arama sonuçları: *

1. dexiN

Yazıcı Önerisi Hp Alınır mı?

Öneriniz var mı?
  2. dexiN

Yazıcı Önerisi Hp Alınır mı?

Arkadaşlar yazıcı almayı planlıyorum ve aklımda iki yazıcı var. HP DeskJet Plus 4120 (3XV14B) Yazıcı HP DeskJet 2710 Yazıcı Sizce hangisi alınır?
  3. dexiN

Öneri Sistemimi satıyorum ne kadar yazmalıyım?

Kasaya, monitöre ve ekipmanlara ne kadar biçtiniz? 1623853798 Yani kasaya ne kadar, monitöre ne kadar, ekipmanlara ne kadar fiyat düşündünüz ve yazdınız? ( Yanlış anlamayın alaycı bir tavırla sormuyorum.)
  4. dexiN

Öneri Sistemimi satıyorum ne kadar yazmalıyım?

Ekran kartım harici tüm ürünlerin garatisi var. Fiyata monitörü ve ekipmanlarımı da dahil etmek istiyorum. Ryzen 5 2600x - 18 ay garantili Snowman M200 Kule tipi soğutucu - 23 ay garantili Msi B450 Tomahawk Max - 18 ay garantili Xpg Gammix D30 8*2 3000mhz Soğutuculu - 18 ay garantili Msi R7 370...
  5. dexiN

Cs:Go envanterimi Bynogame'de satmalı mıyım?

Bynogame'e satsam nasıl olur peki?
  6. dexiN

AWP | Ölüm Az Aşınmış ngiN | Londra 2018 USP-S | Anımsama Görevde Kullanılmış Glock-18 | Fedakârlık Görevde Kullanılmış Desert Eagle | Işık Hüzmesi Görevde Kullanılmış AK-47 | Yarış Faresi Görevde Kullanılmış M4A4 | Şehir DDPAT Görevde Kullanılmış (Çıkartma: Evil Geniuses | 2020 RMR) Çıkartma |...
  7. dexiN

Arkadaşlar iyi kötü şöyle bir envanterim var. Yavaş yavaş Valorant geçmeyi düşünüyorum ve envanterimi satacağım. Sizce bunların hepsini tek tek bynogame de satmak mı yoksa itemleri tek tek steamda satıp elime geçen parayla yeni bir skin alıp onu bynogamede satmak mı daha mantıklı? Hangisinden...
  8. dexiN

Vodafone Pay Hepsiburada kodu

Arkadaşlar ben Vodafone Pay ile 1 tane Hepsiburada kodu aldım ama Steam cüzdan kodunu 12₺ ye çıkarmışlar. Vodafone Pay den aldığım kodu ileride cüzdan kodu 10₺ye düştüğünde kullansam geçerli olur mu?
  9. dexiN

Witcher 3 Almak İçin En Hızlı Şekilde ₺ Kasma

Allah tuttuğunu altın etsin abi. Garibanın yüzünü güldür be abi. Varsa bi Cs skinı alırım abi. 1613407435 Ablamdan alacağım Yapacak bir şey kalmadı
  10. dexiN

Kart düşürerek para kasma yolu. Oyunları 1.8₺ civarından almıştım kartlarının fiyatı ortalama 80 kuruş olması lazım. Oyunları satın alıp arka planda Idle Master uygulaması ile çalıştırıyorun ve kart düşüyor 1613407325 Yok reis. Satacak hiçbir şey kalmadı
  11. dexiN

Arkadaşlar Steam cüzdanımda 9.09₺ var ve Witcher 3 şu an 12₺ olması lazım. En hızlı şekilde nasıl 3₺ kasabilirim? Not: Zup!S, Zup!X vs. kullandım.
  12. dexiN

AMAZONAPP kupon kodu ne zamana kadar kullanılıyor?

AMAZONAPP kupon kodu ne zamana kadar kullanılıyor?
  13. dexiN

B450 Tomahawk Max ile Shotout'tan faydalanabiliyor muyum ?

Msi B450 Tomahawk Max anakartım var ve Msi Shotaout kampanyası dikkatimi çekti. Yararlanabiliyor muyum?
  14. dexiN

Yabancı birisi whatsapptan mesaj attı.

ülkede zaten 3-5 kuruş asgeri ücret veriyolar onu da yabancılar bizden almaya çalışıyo.
  15. dexiN

n neye sagolun valla bu platformda olmasa gidiyoduk hee
  16. dexiN

engel attı agalar dedim sen dolandırıcısın engelledi
  17. dexiN

arkadaşlar sahibinden de dizüstü bilgisayarımı satıyorum ve incirlik üstünde çalışan bir amerikalı bana whatsapp üzerinden mesaj yazdım ve bilgisayarımı satın almak istiyor. numarası +1 ile başlıyor. ben bi tık işkillendim. başına böyle bir şey gelen var mı? ne yapmalıyım.
  18. dexiN

Efsan Cuma İndirimleri ne kadar olur?

b450 pro4: 1019 XGP Gammix: 330 R5 2600x: 1410
  19. dexiN

Efsan Cuma İndirimleri ne kadar olur?

Arkadaşlar efsane cuma indirimlerinden ASrock B450 Pro4, Xpg Gammix 8gb 3200mhz, r5 2600x almayı planlıyorum. Tahmininizce ne kadar indirim olur?
Top Bottom