Arama sonuçları: *

1. dexmete

İqos kullanan var mıdır?

Arkadaşın aldığı bi yer var. Hâlâ ihtiyaç varsa yönlendirebilirim
  2. dexmete

Abur Cubur Alma Prensipleri

Tr gencinin verdiği hayatta kalma mücadelesi
  3. dexmete

İptv önerisi f/p donmayan

Bu ip TV vod kısmında dizi filmlerin hepsi dublaj mı oluyor ? Seslendirme seçenekleri bulunmuyor mu acaba ?
  4. dexmete

Yardım Samsung Televizyon Değişim Ve Mağduriyet

Sıfırını alırdım tamir görmüş ekranla deam etmek istemezdim. Fark edıyor çünkü tekrarlama olasılığı var bir kere
  5. dexmete

Gaming gen tr güvenilir mi

Önceki konularda defalarca söylendiği gibi güvenilirdir.
  6. dexmete

🔥İndirim CAT ve Harley Davidson Botlar 1799 TL (peşin fiyatına 6 taksit)

Yeşil kundura yı biliyorum ama sitede sadece yeşil yazıyor pek güvenemedim siteye
  7. dexmete

Sevdiğim kıza alabileceğim küçük hediyeler

İroni falan. Sen biraz marjinalsin sanırım yaaww
  8. dexmete

Sevdiğim kıza alabileceğim küçük hediyeler

Kızın yediğinden içtiğinden değil de forumdaki yazdığın gerçekliğini bilmediğimiz bir text yazısından mı nazar değip zehirlendi :unsure: Woww
  9. dexmete

Erkek Cüzdan Önerisi İstiyorum

https://www.trendyol.com/magaza/visso-leather-m-126856?sst=0 İhtiyaç ve modele göre seçebilirsiniz
  10. dexmete

Yılbaşı hediyesi olarak ne alabilirim ( önerilere açığım)

Kar küresi. İlgi çekici ve estetik
  11. dexmete

İnternetten alışverişe %25 vergi gelecek!

Kaynak ekleseydiniz
  12. dexmete

Hazır sistem satan siteler güvenilir mi?

Güvenilir. Olumsuz yorumlar kargo süreci ya da iade süreciyle alakalı oluyor genelde
  13. dexmete

🔥İndirim 10 TL - 13 TL - 23 TL KİTAPLAR! KİTAPYURDU İNDİRİMİ!

110 liraya 7 tane klasik çektim eyv.
  14. dexmete

Yardım Askerlik için alınacak malzemeler.

Arkadaşlar çoğu şeyi yazmış. Eklemem gereken ağrı kesici ve kas gevşetici olurdu. Aldıklarının bazılarını ambalajından çıkarmayacaksın bile bu da aklında bulunsun
  15. dexmete

GÜVENİLİR ELEKTRONİK SİGARA SATAN YERLER

Dumandeğilbuhar yaz google hocam çıkar
  16. dexmete

Yardım TATİLBUDUR GÜVENLİ Mİ?

Hocam ben de rezervasyon yaptım dün aynı siteden. Oteli arayıp iletişime geçtiğimde herhangi bir sorun olmayacağını belirttiler. Güvenilir diyebilirim ama yine de otelinizle iletişime geçip sorabilirsiniz
  17. dexmete

xbox gamepad nerden almalıyım?

https://www.hepsiburada.com/gp-recyko-e411-usb-aa-aaa-sarj-cihazi-gp-recyko-2700-serisi-aa-kalem-pil-4-lu-pm-HBC00000FQD5C Sepette 460 liraya geliyor. İçinde 4 adet AA pil var 2 tanesini kullanır diğer ikisini şarj edersiniz sonra şarj olanları kullanıp diğerlerini takarsınız bu döngüde hem...
  18. dexmete

Hocam şarj edilebilir piller var. Pil kaç gün gıdıyıor dıye sormussun ama sen hangı pili kullanıyosun kaç mah ve ne kadar oynuyosun bunu bilmediğim için bu sorunu cevaplayamam. Yerınde olsa şarj edilebilir pil ve pil şarj edici alırım pil konusunda bir kerede tüm sorunu çözerim.
  19. dexmete

Amazondan almıştım ben hocam 2. El falan değildi kapalı sıfır kutu geldi ürün. İtopya stok bitmiş bu arada seçenekleriniz ikiye düşüyor. Ben olsam Amazon alır geçerdim
  20. dexmete

Bu çekiliş gerçek mi

250 lira veririm kankam alıp bana satabilirsin
Top Bottom