Arama sonuçları: *

1. dost ayran

Sürat Kargo Mikro Şube Nedir?

sürat kargomu hocam, bide sms geldimi size şu şubeye geldi diye 1662465468 atiyim hemen
  2. dost ayran

Sürat Kargo Mikro Şube Nedir?

arkadaşlar bu mikro şube sacmalıgı nedir , kargonuz ******* mikro şubeye gitcek diyor araca yüklendi diyor , ama yaşadıgım yerde mikro diye bi yer dahi yok , kargo ilk başta da yanlış yere gitmişti anlayan birisi varsa yardımcı olabilirmi kargo firmasi sürat kargo gercekten kafam cok karıştı
  3. dost ayran

yurtici kargo kargo devirde problemi

Geldi hocam herhangi bi problem olmadı. Eger siz problem oldugunu düşünüyorsanız arayabilirsiniz kargoyu iciniz rahatlar
  4. dost ayran

BynoGame de Skin Satarken Dikkat Etmem Gerekenler

BynoGame de Skin Satarken Dikkat Etmem Gerekenler Nelerdir ilk defa skin satacagım
  5. dost ayran

Net Kargo , Kargo Aşamaları

10:04:11 De Kargon Şubeye Ulaşmış 10:13:55 De Kargon Dagıtıma cıkmış sıkıntı yok yani
  6. dost ayran

3 aylık Bedava Spotify Premium aldım para cekmedi iptal ettim

şuan iptal ettim 28 temuzda sonra ercek diyor para felan cekmiycek heralde 28 temuzda anladıgım kadarıyla
  7. dost ayran

3 aylık Bedava Spotify Premium aldım para cekmedi iptal ettim

karttan para cekerim 3 ay sonra anlamadım ? para felan cekmedi şuan
  8. dost ayran

Yardım Papara kart nerelerde kullanılır ?

her ay 500tl limit ayda 5 kere atm işlemi ücretsiz sonrasinda komisyon keser kart her yerde gecer diye düşünüyorum ama bi aralar cökmüştü kart reddedildi diye hata veriyordu şuan güzel calişiyo
  9. dost ayran

shadowpay para yükliycekken cardpay diye bi siteye atıyor

arkadaşlar cardpay diye bi yere atıyo kart bilgilerini vermek güvenlimi 2 sorum da şu : kripto olarak cekebiliyomuzu bakiyeyi
  10. dost ayran

16-32 GB USB Bellek Önerisi

16 32 gb olmak üzere bi usb onerisi lazim depolama icin bütce 40 50 tl arası 55 olur
  11. dost ayran

sipariş edecegim kargoyu şubeye bırakmaları icin kimle görüşmem gerek

d daha sipariş vermedim kargo firmasının adresini veriyimmi ?
  12. dost ayran

sipariş edecegim kargoyu şubeye bırakmaları icin kimle görüşmem gerek

sipariş edecegim kargoyu şubeye bırakmaları icin kimle görüşmem gerek arkadaşlar bilen varmı eve gelmesini istemiyorum
  13. dost ayran

yurtici kargo kargo devirde problemi

arkadaşlar kargo devirde yazıyor bu nedemek oluyor teslim tarihi ise yarın oluyor tam olarak anlamadım devir tam olarak nedir
  14. dost ayran

pep kartım geldi aktif ettim ama premium degilim

arkadaşlar pep kartımı aktif ettim ama hayla premium hesap degilim nasıl olcak bu iş mail attım hayla cevap yok(2 gün) bişeymi yapmam gerekiyor pep kulananlar yardımcı olabilirmi
  15. dost ayran

papara 2 tane sorum var

papara maximum kac tane kart aktif edebilirim 2 tane lite cardım vardı cipi cizildi 2 iptal edip yeni aldım yanı kac tane hakkım var diger sorum ise alışveriş yapamıyorum bu aralar onaylanmadı diyor pos makinesinde ve hesabada zar zor giriyor sorun nedir
  16. dost ayran

Kaparsan Al sitesi güvenilir mi ?

site webruz sayfası üzerinden kurulmuş bana güvenilir gibi gelmedi
  17. dost ayran

netflix hesabı actım her ay paramı cekcek?

iptal edince para cekmicek dimi hocam bundan sonraki ay
  18. dost ayran

netflix hesabı actım her ay paramı cekcek?

sıkıntı olmuş baya hocam sizin icin
Geri