Arama sonuçları: *

1. dreamuiz

İş önerisine ihtiyacım var

Popüler kültürden ilerlerseniz tutarsınız :D. Mesela insanlar şu an neye aç, gülümsemeye. Herkes saatli bomba gibi. Topluluk içinde bir içerik çıkartabilir ve bu da etraftakilere iyi yönde yansırsa mesela tutabilir bu.
  2. dreamuiz

İş önerisine ihtiyacım var

Aktif olarak yapmış olduğunuz işten çıkmak istemiyorsanız yatırım yapabilirsiniz. Sosyal medyada vesaire içerik üretebilirsiniz. A dese binlerce beğeni toplayan insanlar var, emeğin hakkı verilir mi tartışılır tabii :)
  3. dreamuiz

3000 TL masa önerisi

Biz kendimiz alıp yapmıştık 160x70'di ölçüleri yanlış hatırlamıyorsam. Dışı kaplı suntaydı. Ayaklıkta eski attığımız mobilya parçasını kullanmıştık, metaldi. Ortaya da sallanmaması için bi uzun metal destek attık bir ayaktan diğer ayağa, sallanmıyordu. Yalan olmasın sunta 450 tl tuttu diye...
  4. dreamuiz

Yardım PCKOLİK'ten Monitör Almayın! (THH Başvurum Reddedilmiş)

Monitörü alırken fiyattan geçiriyor, garantiden geçiriyor, cihaz sıkıntılı gelip ondan da geçiriyor. Ulan yol masrafından geçirme...
  5. dreamuiz

Yardım PCKOLİK'ten Monitör Almayın! (THH Başvurum Reddedilmiş)

Gaipten* ölü pixelin olup olmadığına dair onay sesi gelecek herhalde bunların anlayışında.
  6. dreamuiz

Bu Ukraynalı dolandırıcı mıdır

Ayna ayna söyle bana var mı tenis raketi satan acaba :D? Kargo ücreti + önden raketin parasını atarsan olur de.
  7. dreamuiz

İnternet kablosu önerir misiniz acilen lütfen ?

Yok hocam estağfurullah ciddili söyledim. 2 metre yeter tabii siz nereye konumlandırırsınız bilmiyorum bilgisayarın hemen yanına koyarsanız 1 metre de yeter ama ben genelde işte de biraz uzun bırakırım. Durduk yere bir şey olur falan ucu değişmesi gerekirse tekrar kesmek gerekiyor kabloyu falan...
  8. dreamuiz

İnternet kablosu önerir misiniz acilen lütfen ?

Modem masanda olacaksa bi 5 metrelik al fazlası göz çıkarmaz :D. Biri 1000mb biri de 10gbps. İnternet hızına göre al birini.
  9. dreamuiz

Öneri AMAZON ADAMDIR adamin dibidir

Beklentiyi yükseltip, umut verip sonradan şampiyon olamayan Fener gibi sende mi aynı taktiği uyguluyorsun? (eski fanatiğim)
  10. dreamuiz

Kargodan ürün teslim alırken nelere dikkat edilmeli(Tv)

Kargo geldiğinde direkt video çekmek, kutu da bir darbe vesaire varsa kanıt açısından iyi olur.
  11. dreamuiz

Kepek önleyici şampuan önerisi

Stresten vesaire dolayı bende de çok çıkıyordu, bir tanıdığımda da aynı problem vardı. Doktor softem önermiş, bana da o önerdi ve işe yaradı da, 120tlye alıyordum en son trendyoldan. Eczanelerde biraz daha pahalı oluyormuş
Top Bottom