Kardeş sana en ucuz şekilde topladım hatta 2060 istiyordun 2060 alınmaz 2060 super koydum senin attığın sistemdende kat kat daha ucuz kaliteli daha ne istiyorsun bedava mı veriyim anlamadım
Attığım sistemi bununla al ama önermem çok daha düşük fps alırsın
https://urun.n11.com/ekran-karti/gigabyte-rtx2060-super-8gb-256bit-gv-n206swf2oc-8gd-ekran-karti-P419528467?utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=1.53.8
İlk çıktığında bende sistemi alana kadar kaç stok kaldığını öğrenmek için şunu yapıyordum sepete ekleyebildiğim kadar ekliyordum sistemi bunun bir sınırı yoktu 124 sistem ekledim diyelim mesela 125 yazınca 124e atıyordu 5er dakka aralıkla bakıyordum sistem su gibi satıyordu 10ar 10ar dediğim...
Kardeşim adamlar zaten büyük bir indirimle sınırlı stok bilgisayar çıkarttı önceki sistemlere bakarsan donanım arşivinin büyük kitlesi olduundan dolayı hemen tükeniyor sonra stok yenilendikçe fiyat artıyor adamları suçlama hakkınız yok kimse size 1 hafta durucak demedi yada pahalılandı diyenler...
Şikayetvarda şikayeti az olan bir yer mi var allah aşkına internette nerden alırsa alsın riskli güvenmiyorsa itopyanın istanbulda mağazası var yada vatanın heryerde mağazası var oralardan alınabilir corona bitince.