Arama sonuçları: *

1. efearici242

İtopya - Ups

O zaman bana kutular ve ekran kartı gemicek ve çoğu kişiye :D
  2. efearici242

İtopya - Ups

Parasını verdiğin şeyi elinde sonunda alırsın merak etme
  3. efearici242

İtopya - Ups

Ben sadece da 2 aldım benimde tek paketim var herkeste öyle gözüküyor nedenini bilmiyorum
  4. efearici242

"Ramtech bilgisayar" güvenilir mi ?

Googlede aratınca mağazası çıkıyor dolandırcı değildir ama yinede ordan almanı önermem
  5. efearici242

TEKNOGENETİK Sistemleri

Kral niye inadına yanlış seçimler yapıyorsun anlamadım sen bizi dinlemiceksin büyük ihtimal içine ne sinerse onu al
  6. efearici242

TEKNOGENETİK Sistemleri

En azından 2060tan güçlüdür :D arkadaş 2060 alıcaktı az daha bu paraya
  7. efearici242

TEKNOGENETİK Sistemleri

Kardeş sana en ucuz şekilde topladım hatta 2060 istiyordun 2060 alınmaz 2060 super koydum senin attığın sistemdende kat kat daha ucuz kaliteli daha ne istiyorsun bedava mı veriyim anlamadım
  8. efearici242

TEKNOGENETİK Sistemleri

Attığım sistemi bununla al ama önermem çok daha düşük fps alırsın https://urun.n11.com/ekran-karti/gigabyte-rtx2060-super-8gb-256bit-gv-n206swf2oc-8gd-ekran-karti-P419528467?utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=1.53.8
  9. efearici242

TEKNOGENETİK Sistemleri

Kral o fiyatı haketmiyor bu sistem güvenilir bir şekilde bunları al klavye ve mouseyide kendin alırsın...
  10. efearici242

Ininal lart

Aktifleştirmek derken
  11. efearici242

Itopya'nın DA-SISTEM2 bilgisayarını saçma bir şekilde stoklarını açıp kapatması

İlk çıktığında bende sistemi alana kadar kaç stok kaldığını öğrenmek için şunu yapıyordum sepete ekleyebildiğim kadar ekliyordum sistemi bunun bir sınırı yoktu 124 sistem ekledim diyelim mesela 125 yazınca 124e atıyordu 5er dakka aralıkla bakıyordum sistem su gibi satıyordu 10ar 10ar dediğim...
  12. efearici242

Itopya'nın DA-SISTEM2 bilgisayarını saçma bir şekilde stoklarını açıp kapatması

Kardeşim adamlar zaten büyük bir indirimle sınırlı stok bilgisayar çıkarttı önceki sistemlere bakarsan donanım arşivinin büyük kitlesi olduundan dolayı hemen tükeniyor sonra stok yenilendikçe fiyat artıyor adamları suçlama hakkınız yok kimse size 1 hafta durucak demedi yada pahalılandı diyenler...
  13. efearici242

n11 e girmiyor

Dediğim gibi o hatayı bende yaşıyorum direk yukardaki çubuğa n11.com yazıncada giriyor bende ama googlede n11 aratıp bağlantıya tıklayınca o hatayı veriyor
  14. efearici242

n11 e girmiyor

Her bağlantıya tıkladığında girmyior n11 sitesine dair başka bağlantılara tıklayınca giriyor bende nedeini bilmiyorum ben vpn açmıyorum
  15. efearici242

Yardım depopark.com güvenilir mi ? alışveriş yapan var mı?

Piyasanın en ucuz fiyatları bu sitede neden ? Güvenilir mi ?
  16. efearici242

Hazır sistem alma siteleri

Şikayetvarda şikayeti az olan bir yer mi var allah aşkına internette nerden alırsa alsın riskli güvenmiyorsa itopyanın istanbulda mağazası var yada vatanın heryerde mağazası var oralardan alınabilir corona bitince.
  17. efearici242

Yardım Satın aldığım ürün yayından kaldırılmış

Ürün ulaşır büyük ihtimal stok bitmiştir o yüzden kalkmıştır.Çoğu sitede siparişlerim kısmı var ordan bakabilirsin durumuna.
  18. efearici242

[Rehber] İnce Hesap'taki Gaming Geceleri Gerçekleri!!

Evet biraz kandırıyorlar fakat fiyatlar yinede piyasanın altında kalıyor bu güne kadar hiç bir şeyi piyasanın üstüne sattıklarını görmedim
Top Bottom