Arama sonuçları: *

1. ege001

Öneri Instagramdaki "vostok_tr" isimli hesap gercek mi?

Merhabalar Boctok (Vostok) markasinin amphibian T-34 ve Komandirskie modellerini cok begendim. Sizce Alinir mi? Birde instagramdaki "vostok_tr" isimli sayfa gercek sayfalari mi yoksa sahte/cakma mi?
  2. ege001

Rotring 500 vs Scrikks graph x-matri x

Hocam LGS hakkinda kolay, onemsiz, cok tkma gibi yorumlar yapanlari cok takma. iyi bir lise iyi bir arkadas ortami demek bu da senin alacagin egitimi kalitesii yukseltir. Kalem olarak dusurmuyorsan tabii ki Rotring 500.
  3. ege001

Öneri 8-10 Saat Sicak Tutan Termos Onerisi

Hocam stanley tabii ki isterim ama fiyatlari cok pahali
  4. ege001

Öneri 8-10 Saat Sicak Tutan Termos Onerisi

Merhabalar. Abdullah abinin paylastigi 1.5 litre joystar termosu birkac aydir kullaniyorduk, oldukca memnunduk. 12 saat bile sicak tutabiliyordu. Ancak annem-babaannem-amcam dan biri termosu dusurmus ve alti yamulmus (termosun suanki fiyatini gorunce hicbiri itiraf etmedi) ve artik disari...
  5. ege001

🟠 Burger King, Türkiye'de adını değiştirdi!

Ismi gorunce kisa sureli bayginlik gercirdim. Tek hedefi Influencer cekmek olan bir butik burgerci bile yapmaz :D
  6. ege001

Koltuk arıyorumm kararsız kaldımm

bende 6k fiyata 15'li almadim amazondan simdi 7.5k :D
  7. ege001

Hocam aslinda evet fazla fark yok ama ben 4.5k diye ciktim 8k oldu butce biraz zorlar :D 7.2k anka kumas alacagim galiba 1723655946 Boyle indirimde 7,6k falan olsa Andromeda direk alirim
  8. ege001

Hocam bana da cok iyi gorundu ama yorumlari incelemeleri cogunlugu kotu baya kisi cok sert her yerim agridi yazmis. Exvega gercekten cok iyi ama 7.9k fiyati.
  9. ege001

Hocam zio nun bir modeli 7.5k suan indirimde onu almayi dusunuyordum ancak cok fazla kotu yorumu var. Sizin dusunceniz nedir? 1723567310 https://ziogaming.com/urun/fabric-jet-black-standart-kol/
  10. ege001

Yardım Kredi Karti Olmadan Taksit Yapabilecegim Bir Site Var Mi?

Hocam acaba garanti sanal kart ile taksit yapabilir miyim 🤔 1721411741 1721411750
  11. ege001

3 tane aynı marka var. İlk defa duydum 6k 1721409772 2 model
  12. ege001

Hocam burda da 3 tane model varmış:(
  13. ege001

Nasil oluyor hocam? 1721406578 Nays, Is bankasi, Akbank, Garanti kart var.
  14. ege001

Hawk fab, xDrive 15'li, xDrive Anka. Hangisinin kumas ve siyah olmayan versiyonu alacagimda ucuz olursa.
  15. ege001

Merhabalar kredi kartimizi babam birkac ay once atm de unutmus ve kayboldu. Karti ayni gun iptal ettik ancak yenisini alamadik. Kredi karti olmadan 2-3 taksit yapabilecegim bir site var mi? Koltuk alacagim. Normalde tek cekim alacaktim ancak aracin bakimi da gelince taksit yapmam gerekli.
  16. ege001

stanley termos 1.9L lik 2.290tl amazonda

Satici amazon tabikide guvenilir. Ayrica amazon musteri hizmetleri ve garanti konusunda vatandan cok daha iyi bence :D
  17. ege001

🚨 ABDULLAH HACIGÜL: "YORULDUM"🔥

BENDE🔥
  18. ege001

Termal macun önerisi

O zaman yeni ve kaliteli bir macun sorununuzu cozer diye dusunuyorum hocam. 1720213665 Onerim hala Hydronaut.
Top Bottom