Arama sonuçları: *

1. epalo

Hepsiburada anakart iadesi yardım

Anakart sabitleme vidaları kutudan çıkmaz kasa ile gelir, kutu daha önce açılmış mıydı anakart poşetinden daha önce çıkmış vs. durumu var mıydı siz biliyorsunuz.
  2. epalo

Hepsiburada anakart iadesi yardım

Anakart ne hangi model? 14 gün içinde sorgusuz iaden var. Belki sana da gelen iade üründür.
  3. epalo

DFS Bilgisayar'dan işlemci alınır mı?

İşlemci garantisine kendileri bakıyormuş yani distribütör garantili değil. Siz yinede sorun kendilerine. N11 de elmacık var almadım işlemci ama 7500f için distribütör garantili yazmış alınabilir.
  4. epalo

Çözüldü✓ Yanlış ürün gönderim sonrası iade hakkı

Gelen faturada da işlemci farklı ise THH'ne başvur iade et.
  5. epalo

PC Parçalarını Nereden Almalıyım?

Amazon satıcısı olduğu Hepsiburada satıcısı olduğu yerlerden.
  6. epalo

!! Sİ"""RJİ DRAMASI !!

O arkadaşın sorununuda çözmezlerdi bu videolar olmasaydı ben bunu anladım. O videonun altına bunları yazın artı snerji kanalının en son video attığı yere gidip altına yazın.
  7. epalo

Snerji Teknik Destek Rezilliği

Ulan neymiş ya bunlar. Yani bir sistem alsak paramla rezil olacam olaya bak.
  8. epalo

Garaj Online anakart iadesi kabul edilmedi

Ürünün arızası neymiş düzeltmişler dediğiniz.
  9. epalo

🚨 ABDULLAH HACIGÜL: "YORULDUM"🔥

Haklı bir de kimse sistem almasın bu durum düzelene kadar. Mining başladı ekran kartı fiyatları sonra ülkenin durumu derken adamlar özellikle ekran kartının fiyatına sistem sata sata inanılmaz kâr ettiler ve hâlâ ediyorlar, etmesin demiyorum ama Abdullah gibi biri çıkıp düşündüklerimizi...
  10. epalo

Hepsiburada da Sahte Kingston USB !

Programın ismini çok soran olmuş ChipGenius olabilir. https://www.usbdev.ru/files/chipgenius/
  11. epalo

🔥İndirim PC HOCASI HAZIR SISTEM 16.999 tl RX6600

Depoda 6600 kalmış demek, yeni mi uyanmışlar :)
  12. epalo

İncehesap iade rezilliği

Anakart ne artı işlemci?
  13. epalo

amazon.com.tr güvenilir mi?

Vergi otomatik ödeniyor artı kargo ile alırsın güvenilir tabii amazon.
  14. epalo

Itopya dan son 1-2 haftada ürün alan varmı

Sen orda son 5 ürün 4 ürün yazdığına bakma bazen stok durumu karışıklık olabiliyor. Bu itopya değil internet üzerinden özellikle indirim olduğu günlerde dğer mağazalarda da olabiliyor. :)
  15. epalo

Itopya dan son 1-2 haftada ürün alan varmı

Ellerinde yoksa stok temin etmeye çalışıyor olabilirler.
  16. epalo

Vatan pc toplama sihirbazı açıldımı?

Kapalı mağazaları gibi toplama sihirbazıda.
  17. epalo

Itopya stoklari

Korona yüzünden taşımacılık felç durumda o yüzden kimse bilemez stoklar ne zaman yenilenir. Hayat kısa sürede normale dönerse ülkeler bazında her şey rayına oturur ama dolar tepe seviyede o sorun.
Top Bottom