Arama sonuçları: *

1. erayotuzdort

Öneri Türkiye pazarına giriş yapmayan markalar.

Hani belli uygulamalar var, ingilitereden halihazırda türkiyeye gelecek birisi uyugulamaya bildiriyor, türkiyedeki biri ise uygulama üzerinden spariş veriyor ve anlaşıp alıyorlar. (belli bir miktar ek ücret karşılığı) Bu arkadaşa cevap vermem gereksiz çünkü uzun uzun cevap vermeye değer...
  2. erayotuzdort

Ne? Kanka galiba hiç bilgi sahibi değilsin laptoplar hakkında. Bu bakış açın çok yanlış. o işlemci hiç bir oyunu 40 fps in üzerinde oynatmaz. Bu konu hakkındaki rehberim burada https://forum.donanimarsivi.com/konu/7000-serisi-amd-mobil-islemci-rehberi.730635/
  3. erayotuzdort

Kanka bu işlemcinin mimarisi tamamen chromebook seviyesinde. Ne dahili grafik kartı güçlü, ne de kendi yapay zeka motoru var.
  4. erayotuzdort

Neden 5. nesil olamayacağını yazdım.
  5. erayotuzdort

Bazı markalar bazı ürünlerini gelişmekte olan ülke sayılabilecek yerlere ulaştırmıyorlar ve buna türkiye de dahil. Son zamanlarda çıkan ryzen 7 7840u işlemcisine sahip acer marka bir laptop almayı planlıyorum ama okul başlamak üzere. Acer in tüm ülkelerdeki pazarına baktım ve sadece kanada ve...
  6. erayotuzdort

🔥İndirim Çikolatalarda 3 Al 2 Öde Kampanyası

Limonlu popkek tanesi 3tl ye denk geliyor.
  7. erayotuzdort

Öneri ⚠️⚠️⚠️ EXVEGA KOLTUK REZALETİ ⚠️⚠️⚠️

Bir aracı firimadan aldıysanız şikayet edin, üzerine düşük te puan verirseniz maksimum zararı vermiş olursunuz. Eğer daha da büyütmek istiyorsanız tüketici haklarına şikayet edip paranızı da geri alabilirsiniz. Şu anki yönetimde şirketin yöneticisinin amacasının karısının oğlu falan bizim malum...
  8. erayotuzdort

🔥İndirim Quik Kuşlar İçin Mineral Blok Açık 15'TL

Abicim süper ürün. Sağlık önemli. GÜnde bir tane atılır.
  9. erayotuzdort

🔥İndirim Hepsiburada (Seçili Dardanel Ton Balıkların'da 100/40'TL İndirim)

Büyük ihtimal linki düzgün yazamamış arkadaş, beni normal indirimler sayfasına atıyor. Buyur girdiğims sayfa bu. https://www.hepsiburada.com/kampanyalar
  10. erayotuzdort

Buraya tıkla kankam. 1684506870 Direk kopyala yapıştır da yapabilirsin kanka.
  11. erayotuzdort

Cevap verdiğim yere tıklasana, oradaki link çalışıyor.
  12. erayotuzdort

Link çalışmıyor kankam. 1684506527 Direk basarak yani, nedense alıntı yapınca çalışır hale geldi
  13. erayotuzdort

Yardım Mediamarkt Paramı İade Etmiyor

Kankam siz ne olur ne olmaz şikayet edin, pek tecrübem yok ama kesinlikle hakkınızı arayın. Hiç taviz vermeyin.
  14. erayotuzdort

🔥İndirim Fit Fly Muhabbet Kuşu Suluğu 8'TL

Takip ediyorsan atmaya devam et buraya, ,insanlar faydalansın. Admasın.
  15. erayotuzdort

Keşke kuşum ölmeseydi de alaydım, salatalık ile gömmüştük, sen sevdiği yiyecekti.
  16. erayotuzdort

Gördüğüm en iyi indirim :D
  17. erayotuzdort

Öneri Xiaomi Mi Smart Air Fryer Alınır mı?

Kankam ilk kez alacaksan büyük bir tane alman, tavsiyem bu. https://www.hepsiburada.com/xiaomi-hutt-d9-cift-hazneli-air-fryer-yagsiz-fritoz-4-5-4-5-9-lt-distributor-garantili-pm-HBC00003YW8IY bayadır kullanıyorum, aşırı memnunum. Yanında tartı da gelmişti bana ama galiba kampanya bitmiş.
  18. erayotuzdort

Çözüldü✓ vatandan aldığım oem sistemin ekran kartı stokta 2 adet kalmış bena gelmeden bitme şansı var mı?

Kanks dparişi aldılarsa sana o ekran kartını getirtirler merak etme. Ben hepsibudada dan ellerinde olmayan bir kasayı spariş etmiştim. Yok dediler iptal etsek olurmu dediler, hayır gelecek dedim her gün taciz ettim. En sonunda yurt dışından getirtirip bana zararına vermişlerdi. Israr her şeyin...
  19. erayotuzdort

400-450 TL Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Önerisi

Attığın kulaklıkta iyi ama benim ve babamın kullandığı bir marka kulaklık vari TCL cidden iyi bir marka 1.5 yıldır kullanıyorum ve hiç bir sıkıntı çıkmadı daha, babamda farklı bir model kullanıyor ama oda sevdi. Senin fiyatına uygun modeli burada...
Top Bottom