Arama sonuçları: *

1. f0ze

Yurt içi kargo teslim edilemedi sorunu

Ara, gerekirse şubeye gidip teslim alabilirsin.
  2. f0ze

İNCEHESAP GARANTİ REZİLLİĞİ !

Sorununuz devam ederse, Tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.
  3. f0ze

Böyle bir hesap alınır mı?

İkinci el hesap almak mantıklı değildir. Tavsiye etmiyorum. Hesabı geri alabilirler, hesap banlanabilir vs vs.
  4. f0ze

İtopya Yeni Mağaza Geliyor!

3 en büyük şehir var zaten İzmir de açılması mantıklı olur. Geri kalan bölgeler pek mantıklı değil. Fazla kazanabileceği bölgelere açması lazım. 😅
  5. f0ze

İtopya Yeni Mağaza Geliyor!

İzmir olmalı yanı İzmir olmazsa hiç bir anlamı olmaz benim için 😅
  6. f0ze

Ana Konu İtopya Karne Kampanyası - Haziran 2022

RTX 3060 Ti - 12400F sistem, RX 6600 sistem vs bir kaç tane var. Ancak parçaları kaliteli değil.
  7. f0ze

Bir kaç şey dışında pek bir indirim yok. Dolar kuru oynak olmasaydı güzel şeyler belki yakalayabilirdik.
  8. f0ze

Dolandırıldım. Yardım

Zor olup olmaması önemli değil. Her türlü bulunur. Eee bulunması için çaba yoksa en kolay şey bile bulunmaz.
  9. f0ze

Dolandırıldım. Yardım

İsterse zibilyon tane değişim olsun, ilk sorgu da öterler, sen işin üstüne düşersen her türlü yakalanır, ancak uğraşamam dersen para gittiğiyle kalır. Bir çok yol var anlat, anlat bitmez. Önemli olan bu tür sahtekarlıklara fırsat vermemek lazım. Her linke tıklamamak, hele ki uygulaması olan bir...
  10. f0ze

Dolandırıldım. Yardım

Sorumluluk almasına gerek yok. Transfer bilgilerini hesab sahibine aktarması lazım. Aktarmaz ise davaya kadar durum gider. Banka ile ilgili tek yapılacak şey transfer bilgilerinin kaydını talep etmek. Başka türlü suçluyu bulmak cidden çok zor olur.
  11. f0ze

Dolandırıldım. Yardım

Banka ile de iletişime geçin, kim tarafından, hangi hesaba aktarım olmuş gibi sonra da hala çözüm yok ise savcılığa gidebilirsiniz.
  12. f0ze

Dolandırıldım. Yardım

İl emniyet müdürlüğü Siber suçlar ile mücadele şube ile iletişime geçiniz.
  13. f0ze

Skyrim, mound blade warband, Battlefield V, Forza V filan oynamıştım, sarıyor ancak performansı benim için çok düşük denebilir. Konsolların daha çok gelişmesi lazım gibi...
  14. f0ze

Konsolla işim olmazdı, 2021 de XBOX Series S aldım, kullandım gamepad fena değildi, sonra performansı ve depolama kapasitesi yeterli gelmeyince 2022 de sattım. MSI gamepad modelleri de Xbox modeline çok benziyor, denemek lazım.
  15. f0ze

F310 büyük ihtimalle 229-269TL civarında indirime girecektir diye tahmin ediyorum. Tabii belli olmaz. Nerde o günler (!)🤣
  16. f0ze

Kampanya şahane , karne bahane gibi olabilir 🤣 Çocuklar hariç ihtiyacı olan , olmayan al- sat yapan vs alacak gibi bakalım.. 1654556593 F710 belki 399 Tl civarında satışa çıkabilir. Bakalım banada bir tane lazım 😅 1654556611 İnşallah .
  17. f0ze

Selamlar arkadaşlar İtopya 10 Haziran'da karne kampanyası altında bir çok farklı ürünü uygun fiyata satışa sunacak, ihtiyacınız olan ve fiyatı gerçekten uygun ürünlere rastlarsanız değerlendirebilirsiniz. Kampanya tarihleri 10 Haziran saat 20:00 de başlayıp 26 Haziran saat 23:55 de bitecektir...
  18. f0ze

Outlet urun ne demek

Kullanılmış, açılmış, mağazada vs.
  19. f0ze

2. El bıçak satın almak

Alma. Alacaksanız sıfır alın.
  20. f0ze

Kargo geldiği zaman ne yapmalıyım?

Rica ederim. Kutuyu açarken video çekmeyi unutma.
Top Bottom