Arama sonuçları: *

1. flitttermice

Bilgisayar için bluetooth adaptör önerisi?

Hiç bir fikrim yok dostum blutouth adaptör işte çok bir fark olmaz bence.
  2. flitttermice

Bilgisayar için bluetooth adaptör önerisi?

Evet kullanabiliyorsun 5.0 bir adaptör alabilirsin marka tercihine kalmış pek bir fark olmuyor to link veya asus tercih et derim
  3. flitttermice

Yardım Sıvı soğutucu kablosu nereye takılmalı?

Takarsın tabi argb hub alıcaksın ona takıcaksın bundan başka bir seçenek yok ama kasanda var ise argb giriş tuşa bağlı falan diğer fanlar için falan onada takabilirsin çoklayıcı alıp. Bu arada üstte 240mm yer yokmu önde olmamış fazla.
  4. flitttermice

Yardım Sıvı soğutucu kablosu nereye takılmalı?

Argb kablosu bu anakartın destekliyorsa sataların orda girişi vardır orası doluysa çoklayıcı alacaksın.
  5. flitttermice

🔥İndirim 🔥Steelseries Arctis Nova Pro Wireless beyaz alınır mı

Ya hocam bilmiyorum senheiser bose vb olsa dicemki he okey marka değeri olarak vardır bir bildikleri adamların steelseries de çok kaliteli marka ama ses konusunda değil tabii ki gaming konusunda o yüzden sürekli itiyor beni açıkçası. Bence deneyin iade edin :D
  6. flitttermice

🔥İndirim 🔥Steelseries Arctis Nova Pro Wireless beyaz alınır mı

açıkçası çok ses geçmişi olan biriyim kulaklıktan ziyade araba vb ev sinema sistemleri olsun optik sistemler soundbarlar kulaklık pek yok sadece razer ürünleri kullandım değer mi bu kadar paraya bilemiyorum çünkü çok büyük bir farkı olması lazım indirimsiz fiyatı için öyle diyeyim tam hifi değil...
  7. flitttermice

🟢 SİGARAYA 6 ₺ İNDİRİM GELDİ! 🚬

cuk oturdu :kekw::kekw:
  8. flitttermice

🟢 SİGARAYA 6 ₺ İNDİRİM GELDİ! 🚬

Az önce almaya gittim tam para vermiştim adam dedi işte yok şu fiyata falan vs dedim abi yanlışım herhalde herkesin kafası karıştı bir kaldırıp bir indiriyorlar.
  9. flitttermice

Bilgisayar parça fiyatları ve bilgisayar fiyatları neden böyle?

Öyle değil o iş ne yazık ki gümrükten sokarken firma 1000 dolar diyelim 700 dolar gümrük giriş ücreti şu kadar parada ona buna alıyor yani anlıyacağın bir ürün alırken bir üründe devlete alıyorsun sony bu sebepten Trden çekildi bir sürü firma var böyle D segmenti araç sokmuyorlar vergiden dolayı...
  10. flitttermice

🔥 SEÇİMDEN SONRA SİGARAYA 10 ₺ ZAM GELİYOR! 🚬

Yorumları okuyunca çıldırıyorum içmeyin saçma şey gibisinden arkadaşlar burda ürünün ne olduğu değil durumun sıkınıtısı bu kadar komik olmayın allahınızı severseniz tütünün dünya üzerinde fıldır fıldır yetiştiği az yerlerden birinde yaşıyoruz ve zam üzerine zam neyin zamı bu, herhangi bir şeye...
  11. flitttermice

Seri trendyol indirim kuponu lazım.

Yoktur bu dimi ümraniye ikea da :D gidem alam bir ara.
  12. flitttermice

Glarios xl mi daha kaygandır razer mi ikisinden birini alıcam boyutu steelseries xl ile aynı değilmi çok dandik bir mousepad kullanıyorum çok kötü kaymıyor resmen. Hangisi daha iyidir aim için 2800 dpi oynuyorum. 1701030859 Sağlamlık konusunda mı hocam glorius ile karşılaştırırsak nasıl.
  13. flitttermice

Veya şöyle large gibi bir ayrı büyük varmı 90x40 bana göre değil çünkü büyük bir adamım baya ayrık kullanıyorum mouse ve klavyeyi.
  14. flitttermice

Dostum iyi mi? steelseries qck den
  15. flitttermice

300 TL'ye large ne alınmalı dostum peki ?
  16. flitttermice

Arkadaşlar seri trendyol indirm kuponu lazım yada qck+ large steelseries en ucuz olanı güvenilir.
  17. flitttermice

🔥Benzin ve Motorin'e Zam Geliyor!

iyi ki doğdun dostum öncelikle. Peki ne olccak böyle zam zam asla sonu olmıyacak millet öldü öldü.
  18. flitttermice

Gelen mesaj'a bakın.

hiç bir şey olmaz :D
  19. flitttermice

🔥İndirim VİEWSONİC 2K 170HZ MONİTÖR 6850TL!!!

muhtemelen yok ıps panel sonuç olarak.
  20. flitttermice

reebook shaq street fighter limited edition saklanmalı mı?

Arkadaşlar ayakkabıyı bir yerden uygunu buldum hemen aldım 5 bin dolara kadar çıkan fiyatlara satanlar var yurtdışında tr de kaça okuturum koleksiyon yapanlara vb ürün sıfır zaten piyasada yokmuş.
Top Bottom