Arama sonuçları: *

1. freygasm

Yardım En Ucuz Kargo Hangisi

Sahibinden sınırını geçiyor mu onun hakkında bilgim yok
  2. freygasm

250-300 alto cıkmaz
  3. freygasm

En mantıklısı sahibinden ilan açıp karşı tarafın getle alması 250tl ilan açın öyle alsın kodla gönderin 75tlye gelir kargo. Yoksa 250-300+ ödersiniz.
  4. freygasm

Keychron klavyeler Gaming Gen'de!

Keychronun yüksek fiyatları dünyanın ilk qmk/via klavyelerini yapmasından kaynaklıydı. Şuan 20usdlik bir receiver ile herhangi bir boarda via sağlanabiliyorken bu fiyatları TRde'de globalde de haketmiyor.
  5. freygasm

İnce Hesap REZİLLİĞİ

Bu incehesaba özel değil ki, kurumsal faturada cayma hakkın yok zaten.
  6. freygasm

North bayou h100 mü f80 mi

Aynı soruyu ben de soruyordum f160vardı kolları ayırmak için 2tane f80 veya h100 alcaktım araştırmalarım sonucu h100ü seçtim. Farkı; f80de yapabildiğin her şeyi h100de de yapıyorsun ama h100de kablo kanalları çok daha iyi, yukarıya 15cm daha fazla çıkıyor öne de 10cm daha fazla gelebiliyor.
  7. freygasm

Amazon İade Konusunda Sıkıntı Yaşayan Var Mı?

Çok nadir de olsa 1 ay sürdüğü olmuştu bende. Böyle yoğun zamanlarda olabiliyor.
  8. freygasm

PTT Rezilliği Yardım

Ben yurtiçini şikayet vara yazdığım an abi nolur kaldırın bugün hemen getircem diye telefonla arıyorlar aldıktan sonra da teyit için kaldırdın demi abi diye arıyorlar
  9. freygasm

PTT Rezilliği Yardım

Şikayet vara yaz sabah çalışan arar bugün getircem şikayeti kaldırın diye :D
  10. freygasm

Yardım Valorant elo boost siteleri güvenilir mi ?

Hangi rank lazim :D
  11. freygasm

Yardım İtopya ürün iade olur mu

Yok öyle bi durum yok. O olay ürünü yollarsanız kullanıcı hatası derler tamir edelim mi derler sen yok dersin o zaman arıza tespit veya kargo parası şeklinde ücret alırlar. Bunda senlik bi durum yok o durumla da alakası yok.
  12. freygasm

Evet bu ihtimal de var ama kullanmadım vs dersin fiziksel bi kusur gözükmüyo zaten ekranda. Pek dikkat edeceklerini düşünmüyorum o yüzden.
  13. freygasm

Kafanı hiç karıştırmadan açıklayım; Eğer monitörün bozulduğu söyleyerek gödneriyorsan servise gönderilip incelenmesi FARZ oluyor. Ha bu demek değil ki iade edilmeyecek vs. Serviste arıza görülür tarafına para iadesi yapılır 3-5gün fazladan beklemiş olursun. Öte yandan ben direkt beğenmedim diye...
  14. freygasm

Hawk fab vs ZİO -İkisinden birini seçer misiniz ?

HAWK basur garantili. Zio ve hawk kullanmış biri olarak söylüyorum. Şuan da zio kullanıyorum.
  15. freygasm

🔥İndirim NorthBayou F80 white amazonda 1389 tl

Dünyanın en pratik şeyi, parasının hakkını veriyor baya geçen sene haziran temmuz gibi almıştım ben de
  16. freygasm

🔥İndirim NorthBayou F80 white amazonda 1389 tl

1400e 2li olani almistim :')
  17. freygasm

HAWK FAB V4 Aldım . G.O H.o ?

Şuan yok evet , 5-6ay öncesine kadar zioyla aynı fiyattaydı. Şuan da olsa az üstüne koyar zio alırdım
  18. freygasm

Aşırı dandik kanka mekanizması ve oturma kısmı, benim ilk aldıgım 3.ayında arkadan gitti. Aynısı arkadaşıma da oldu :D Bi kaç hafta önce de başka bi arkadaşımda mekanizma+arka kısmı gitti. baya baya dandik ve çok rahatsız hawklar. Benim tercih sebebim zamanında tek kumaş koltuk hawkta vardı maalesf.
  19. freygasm

GO 1.5sene sonunda yapboza döndü 3. hawk da :D
  20. freygasm

🔺Bu Gereksiz ekran kartı tutacağı niye pahalı🔺

İmza seri çünkü, sınırlı sayıda üretiliyor.
Top Bottom