Arama sonuçları: *

1. furkangorur

🔥İndirim 216 ADET CİPS 130 TL !!!!!! KOŞUN KOŞUN

siparişin iptal olmayacağına inanıp üzülenler var :D 200 paketi o paraya satmazlar firmayı kapatırlar onun yerine
  2. furkangorur

Connect game güvenilir mi ?

Garantisiz gibi düşün öyle al. Garanti de çok sıkıntı çıkaran firma. Ben m800 pro aldım 1 kere garantilik işim oldu hemen adres verdiler gönderin diye ama çoğu kişi ulaşamamış bile
  3. furkangorur

Yardım Buyuk heyecanla Hepsiburada uzerinden aldigim RTX 4070 Super ve magduriyetim

geçmiş olsun ben elektronik parçaları amazon veya mediamarktan almaya çalışıyorum. 4070 almıştım 10-15 gün sonra iade ettigim de sorunsuz olmuştu.
  4. furkangorur

!!!HEPSİBURADA REZİLLİĞİ!!!

Mesela mesefali sözleşme gereği interneten ürün alırken 14 gün içinde iade hakkın var her üründe olmasa da. Ama yüz yüze aldıgında bu süre olmuyor firmanın insiyatifine kalmış oluyor
  5. furkangorur

netflixte 2 kartım kayıtlı. 1. karttan çekemezse 2. karttan çekiyor.
  6. furkangorur

1. hepsiburada rızan dışında çekim yapmıyor, kartın kayıtlı ise çeker tabi. Kartını eklerken sözleşmeyi onaylıyorsun 2. Abonelik aldıktan sonra iptal edip iadesini verip vermeme hepsiburada insiyatifine kalmış. 3. Sözleşme gereği 5 tl de olsa iptal etmek zorunda değiller buradaki amaç 5tl değil...
  7. furkangorur

Black Friday beklenmeli mi?

ekran kartı alacağım. Black fridayı bekleyelim mi? çogu firma 1-10 kasım arasında yapmıştı indirimi 11.11 diye
  8. furkangorur

PARAF GENÇ TAKSİT KAMPANYASI NASIL KULLANILIR N11

kampanyaya katıl ürünü sepete ekle ödeme kısmına gel kart bilgiisni gir ve taksitlere bak.
  9. furkangorur

11.11 indirimlerinde ne geldi?

22kya 4070 super gigabyte satıldı
  10. furkangorur

Yıl sonu gelmeden ne alacaksanız ALIN!

10kya bir ürün alırsan satıcı bunun 2.5ksını vergi olarak verecek yani üründen karı 7.5k (ürünü imal etme aracı vs hariç) bu yüzden 10klık ürünü 15-17k yapmaları lazımki vergi ve diğer masraflar zamla alıcılara yansısın.
  11. furkangorur

Yıl sonu gelmeden ne alacaksanız ALIN!

Düzenleme böyle olacak. Feci zam geleceğini düşünüyorum Bir ürün alacaksanız 1 ocaktan önce alın
  12. furkangorur

Çözüldü✓ Dolap Dolandırılma İade

gider ilamsız icranın masrafı da 200-300
  13. furkangorur

Çözüldü✓ Dolap Dolandırılma İade

herkes dava diyorda kanıt yok bir şey çıkmaz. İlamsız icra bari korkar belki iade eder
  14. furkangorur

Sahibinden den dolandırıldım

öncelikle sahibinden iban ile çalışmaz paramgüvende ile kart bilgisiyle ödersin sana sahte site atmışlardır dolandırmak için.
  15. furkangorur

MATX kasa öneriniz? beyaz renk

beyaz renk tercih max 3-4k bütçe zorlarım. İndirimli ürün olsun, ileride indirime girerse üzmesin :D
  16. furkangorur

Teknobiyotik.com sitesinden ürün aldığınızda dikkat edin! Yurtdışı Cihazlar..

Türkiye den aldığınız ürünlerin faturası varsa 2 yıl garanti süresi vardır. İsterse firma 6 ay dese dahi yine 2 yıldır. THH'ye başvuru yapabilirsin çünkü kanun var. Sadece faturası olsun ve servisin garanti yok diye bir belgesini alabilriseniz daha iyi. 1730292839 ithalat garantili almışsınız...
  17. furkangorur

QLED Mİ OLED Mi ? TV ÖNERİSİ BEYLER

QLED, daha yüksek parlaklık, uzun ömür ve daha uygun fiyat sunar. OLED ise daha derin siyahlar, daha iyi kontrast ve ince ekran yapısıyla öne çıkar. Eğer parlak ortamlarda TV izliyorsanız QLED; sinema kalitesinde görüntü ve koyu siyahlar istiyorsanız OLED daha iyi bir seçim olur
  18. furkangorur

Yanlış ürün gönderildi ne yapmalıyım - Amazon

İade imkanını sunuyorlar. Ya bekle ya iade et başka çözüm yolu yok. garantilik bir durum olsa dengini veya bir üst modelini alırdında
Top Bottom