Arama sonuçları: *

1. G

Yanlış 5080 teslim edildi, ne yapabilirim?

ben kargo ödemedim hatta kapıma ups kuryesi geldi aldı gitti
  2. G

Yanlış 5080 teslim edildi, ne yapabilirim?

yurtdışı iadesi gayet iyi benim bozuk kulaklığımı iade aldılar ama konudaki durumda muhtemelen iade edin deyip değişim istediğinde gazını alırlar
  3. G

Yardım Garantiye Gönderilen Mouse İade/Değişim İşlemi

ürünün fiyatı arttıysa değişim talep et. aynı ürün yoksa sıkıntı yaşayabilirsin beni baya uğraştırmışlardı
  4. G

Yardım Yanlış Tv modeli gönderildi

aşağı yukarı her firma böyle hocam. mahkeme kararı dışında ürün değişimi yapmak zor. ben sadece bir kere yapabildim o da tüketici hakem heyetine başvurduktan sonra aradılar hay hay efendim size yeni ürün gönderelim dediler. o da ürün ucuzdu dosya masrafı vs astarından pahalıya gelecekti firma...
  5. G

Yardım Yanlış Tv modeli gönderildi

muhtemelen sorun yaşarsın. ben oradan braun elektrikli diş fırçası almıştım. ürün açıklamalarında 4 tane yedek başlık yazmasına rağmen kutuda 2 tane gelmişti. yazdım eksik olan başlıkları verin diye dedikleri şey ancak iade alabiliriz oldu
  6. G

Voltaj regülatörü mü Online Ups mi

hocam içini açacaksan eldiven giy artı söküp takarken tornavidaya da dikkat et tornavidanın yanlış bir yere değmesiyle alete kısa sevre yaptırabilirsin. prize takılı olmasa ve bataryası sökülse dahi kapasitörlerde halen enerji kalmış olabiliyor
  7. G

eldivenle açarsın içini hocam ama dediğin çok da yanlış değil içindeki kapasitörlere dokunmak ölümcül olabilir
  8. G

tier listte tier e olan bir psumuş zaten ups de almışsınız hayırlı olsun
  9. G

hangi psu kullanıyorsun
  10. G

Hepsiburada'nın cep telefonu siparişimi bir saatte kargoya vermesi normal mi?

belli bir saatten önce verilen siparişlerde böyle olması normal aynısı amazonda da oluyor. lojistik açıdan hepsiburadayı başarılı buluyorum. lojistik merkezinde çekilen bir videosunu izlemiştim oldukça iyi bir kapasiteye sahip
  11. G

Wraith e-sports mağduriyeti

iade politikası önemli değil aslında firmanın söylediği şey yasal da değil. iade edilemeyen tek tük şey var. tüketici hakem heyetine gitsen iade etmek istedim ancak reddettiler diye seni haklı bulurlar diye düşünüyorum
  12. G

Yardım TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ USÜLSÜZLÜK YAPIYOR MU?

başkan az otur bir soluklan bu öfke niye?
  13. G

Yardım TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ USÜLSÜZLÜK YAPIYOR MU?

sabırsızsan thh başvurman hata süreç düşündüğünden çok daha uzun sürecektir
  14. G

🟠 SİGARAYA ZAM GELİYOR! 🚬

yasaklarla çözüme ulaşmak bence hatalı bir yaklaşım. sigara, diğer tütünler ve madde içenler ayrıca çok alkol içenleri sigortanın kapsamaması veya masrafların tamamı yerine yarısını kapsaması daha mantıklı geliyor
  15. G

bu konuda üstüne konuşulacak çok şey var. hollandada adamlar ücretsiz enjektör veriyorlar. burada enjektör satışını kısıtlıyorlar akla mantığa aykırı bir durum
  16. G

sigaraya getirilen vergilerin esas sebebi insanlar içmesin diye. devlete para lazım edebiyatı yapmasın kimse, istatistikler de gösteriyor ki sigara bıraktırmadaki en etkili çözüm fiyatları yükseltmek, ayrıca sağlık sistemine de oldukça büyük bir yük oluşturuyor
  17. G

Öneri Amazon hane sınırı sipariş iptalleri hk.

hocam amazonun ana vatanı amerika da farklı değil hatta oradaki yapılan suistimallerin çok daha kötü olduğunu düşünüyorum. almanya vs biraz daha iyi olabilir tabi. amerikadan bahsediyoruz burada örnek vermek gerekirse californiada 950 doların altındaki shoplifting legal gibi bir şey herhangi bir...
  18. G

Öneri Amazon hane sınırı sipariş iptalleri hk.

ben 3 defa yedim hatta birinde s9 ultra ve samsung kulaklık alacaktım iptal ettiler gittim vatan bilgisayardan aldım. artık amazondan indirim olmadıkça alışveriş yapmıyorum
Top Bottom