Arama sonuçları: *

1. goshawk

İsrail - Filistin savaşından sonra CarrefourSA neden sürekli indirim yapıyor?

Osmanlı subayı olduğu için Osmanlı toprağında savaşması çok mantıklı değil mi? osmanlının bütün topraklarını savunmak bize mi düştü şimdi?
  2. goshawk

doğu, güney veya batı cephelerinden hangisindeydi bahsettiğiniz? ben göremedim de? Kassam’ın kendi hayatında da kuvayi milliye ile alakalı bir bilgi göremedim.
  3. goshawk

sanki İzzettin Kassam filistin bağımsızlığı için savaşmış ama tam emin olamadım.
  4. goshawk

hamas, el kaide, pkk, ışid de siyonist mi hocam? yoksa onlar başka şeytana tapan tarikt mı?
  5. goshawk

ben yahudiler de tek tanrıya inanıyor diye biliyordum. sonuçta tek tanırılı bir din. şeytan kısmını atarsanız sevinirim. bu arada sivil öldüren herkes şeytana tapıyorsa galiba dünyanın yarısı şeytana tapıyor olabilir.
  6. goshawk

Nays ile Steam Cüzdan

bana geldi.
  7. goshawk

50 kitap + 1 kitaplık 484 lira uygun mudur?

50 kitaba bu fiyat… resmen bedava. üstüne bir de raf… çok güzel fiyat.
  8. goshawk

Elektronik sigara için likit tavsiyesi

bazı kimya firmaları var. istediğin vg/pg oranını ve nic oranına göre ister freebase ister salt base alıyorsun. sonrasında aldığın aroma ile karıştırıp 2 hafta bekliyorsun. :D
  9. goshawk

Elektronik sigara için likit tavsiyesi

kendin yapması çok kolay aslında
  10. goshawk

Gençer Gaming güvenilir mi ?

ekran kartı almıştım. sıkıntı yaşamadım.
  11. goshawk

Ptt Avm güvenilir mi?

m2 ssd almıştım 1 sene önce. sadece kargo takibi sıkıntılıydı.
  12. goshawk

🔥 Akaryakıta bu gece bir okkalı zam daha !

bu zamdan dolayı gidip benzin aldım. çok üzücü bir durum.
  13. goshawk

GencerGaming alışveriş tecrübesi

teşekkürler. teşekkürler. teşekkürler.
  14. goshawk

GencerGaming alışveriş tecrübesi

forumda bu siteyle ilgili pek yazı göremediğimden kendi tecrübemi yazmak istedim. öncelikle pazartesi günü (16.05.2022) siteden ekran kartı(xfx rx 6500 xt) satın aldım. iyzico ile ödeme yaptım. ürün aldığım gün kargolandı ve bugün(18.05.2022) elime ulaştı.(Paket Yalova'dan çıktı, varış adresi...
  15. goshawk

Gençer Gaming Güvenilir mi?

aynı gün içerisinde kargoya verildi. gelince yeni konu açarak bilgilendirme yaparım.
  16. goshawk

Gençer Gaming Güvenilir mi?

az önce bir ekran kartı siparişi verdim. bakalım süreç sonuçlanınca buraya da yazarım unutmazsam.
Top Bottom