Arama sonuçları: *

1. hasancandogru

❌İndirim Bitti! Amazon kafayı yedi bazı Defacto ürünlerinde dehşet indirimler var...

160 tl ye hırkayı aldım. Eşofman normal fiyata dönmüş.
  2. hasancandogru

❌İndirim Bitti! Sahi̇bi̇nden Çoğu Kategoride Param Güvende Ücretine %50 İndi̇rim Var

Yani satış 15000 bin mesela. 1500 lira param güvende komisyonu alacağına 750 alıyor.
  3. hasancandogru

❌İndirim Bitti! Sahi̇bi̇nden Çoğu Kategoride Param Güvende Ücretine %50 İndi̇rim Var

Detay verseydin iyiydi hocam nasıl oluyor vs. O param güvendenin aldığı fiyattan %50 indirim vardır.
  4. hasancandogru

İphone 12 64 gb pil %90 ne kadar eder

pardon hahahahahaha Fena oturma organı oldum
  5. hasancandogru

İphone 12 64 gb pil %90 ne kadar eder

Yd onlar kardeş dalgamı geçiyon. Telefoncuya satsa 16 bin. Sıfırı 27 bin lira olan sey nasıl o para eder.
  6. hasancandogru

Yardım ahmetmardin.net Güvenilir mi ?

Hocam bu tip kişilerin hep dolap hesabı oluyor özellikle istersen imei dahi atıyorlar. Dolaptan bak bence en azından arkanda bir firma olur güvenli ödeme olur. Bi bak derim.
  7. hasancandogru

Sıfır sistemim ne eder :(

Hocam benzer parçalar ekran kartım 5700xt 13 bine veriyorum. Daha alan yok tüm parçalar sıfır. Sıfırları 12 de etse 8-9 bine anca gider. Ekran kartsız bana gelen teklifleri görseniz üzülürsünüz. Dolap vs açıp bakarsanız benzerleri 9 binden ilanda sahibindede öyle ki dediklerimde sıfır. Satmama...
  8. hasancandogru

Yardım Yayalar hukuk bürosu tarafından icra başlatılıyor diye mesaj aldım

Dostum dolandırıcı diyoruz bunlara. Açıp google yazarsan göreceksin zaten. Odaklandın konuya yazdığımızı okumuyorsun heralde :D 1679486247 https://www.haberturk.com/yazarlar/fatih-altayli-1001/3559006-yayalara-dikkat Milletten koparabildiklerini koparıyorlar. Korkandan alıyorlar o parayı işte...
  9. hasancandogru

Yardım Yayalar hukuk bürosu tarafından icra başlatılıyor diye mesaj aldım

DOlandırıcı bunlar dönem dönem isim değiştirip atıyorlar mesajları. Bana 3-4 defa farklı yerlerden geldi dikkate almana gerek yok. Annem dahil çevremdeki neredeyse herkes aldı bu mesajı :) 1679485855 Google yazarsan haber sitelerinde dahil çıkıyorlar.
  10. hasancandogru

Gömlek tutucu Shirt Stays

Gömleğin özellikle sürekli toplanıp pantolunun içerisinden çıkmasından nefret edenler tercih edebilir. Görüntüsü her ne kadar jariyeri de andırsa :D Fiyat uygun rahatsız olanlar için hayat kurtarıcı...
  11. hasancandogru

🔥 Elektrik ve doğalgaza okkalı zam ! Bu kış çok zor geçecek.

Devlet baba bizi soğukta bırakıp toplu bağışıklık kazanmamızı sağlıyacak nankörler siz ne bilirsiniz. Devletimize zeval gelmesin. İnadına AKEPE İnadına ERDOĞAN hüloooo !
  12. hasancandogru

Çözüldü✓ Amazon İptal Edilen Ürünün Ücret İadesi

Bankana bağlı olarak gelir iaden onaylandığında amazonluk bi durun yok yani. En para kartımda iade 2 günde geldi bana onaylandıktan sonra.
  13. hasancandogru

Hepsiburada simdi al sonra ode kampanyasi

Taksit yok o sistemde amaç zaten kredi kartı olmayanlar için sonradan ödeme imkanı için. Banka kartın var misal 1 ay sonra çekiyor hesabından o parayı ya da kartından işte.
  14. hasancandogru

Hepsiburada simdi al sonra ode kampanyasi

Herhangi bi faiz yok. Alıyorsun 1 ay sonra kartından çekiyorlar. Kredi kartının 10 unda kesildiğini düşün 11 inde alışveriş yapmışşsın öbür ayın 10 unda ödemesi gelmiş gibi düşün.
  15. hasancandogru

İtopya İade Rezilliği

İade konusunda en iyi firma amazondur. Sorgusuz sualsiz 30 gün istersen ürünü kullan iade alıyorlar. Aldığım ssd bozuk çıktı yenisini gönderdiler hemen 30 gün kullanın bişey olursa bunuda iade alırız dediler. Teknolojik ürünlerde amazon dısına çıkmamaya çalışıyorum. İade garantisi en iyi firma...
Top Bottom