Arama sonuçları: *

1. H

Dolap siparişi onayla nedir

Arkadaşlar dolaptan Trendyol aracılığıyla t shirt aldım ve aldıklarım sekmesine geldiğimde kargolandi diyor ve siparişi oynayla diyor onaylamam lazım mı
  2. H

QP Bilişim kargo takibi nasıl yapılır?

Anladım teşekkürler kargoya verilirse kaç günde gelir acaba
  3. H

İşte bende onu öğrenmek istiyorum
  4. H

SKU ve Sipariş numarası var 1608465641 başka da bişey yok
  5. H

Mailimde herhangi bir şey yok şuan
  6. H

Arkadaşlar qp bilişimden mx518 mouse aldım cuma akşamı ama ne mesaj geldi ne bir kargo takip numarası geldi sizce neden oldu, bana bir mesaj bile gelmedi qp bilişimden daha önce alışveriş yapanlar varsa bi yardım edebilir mi?
  7. H

İade ettim ücretim gelmedi

Para trendyol cüzdanına gidecek karttan almadım
  8. H

Ben bayadir bekliyorum birde nerden anlicam kargonun satıcıya ulaştığını
  9. H

2 hafta oldu
  10. H

Arkadaşlar Trendyol' dan 1 ürün aldım ve sonra iade etmek istedim daha kargo gelmeden iade işlemi yaptım ve iade kodu verdiler bunu kargocuya gösterin yazdılar, kargocu geldiğinde kodu gösterdim gerek yok dedi aldığım yere geri bırakacağım dedi eğer kargo ptt de olsaydı kod lazım olacaktı dedi...
  11. H

Trendyol iade ettiğim ürün ne zaman gider

Arkadaşlar Trendyol' dan 1 ürün aldım ve sonra iade etmek istedim daha kargo gelmeden iade işlemi yaptım ve iade kodu verdiler bunu kargocuya gösterin yazdılar, kargocu geldiğinde kodu gösterdim gerek yok dedi aldığım yere geri bırakacağım dedi eğer kargo ptt de olsaydı kod lazım olacaktı dedi...
  12. H

Akakçe güvenilir mi?

Güvenilir. Neresi olursa olsun kargoya verme süreci hemen olmaz zaten ya gecesidir yada 3 güne kadardır
Top Bottom