Arama sonuçları: *

1. ilterisilteris55

ACER NITRO 5 RTX 4060 31.500'e Aldım!

Sağ olun hocam, evet daha sonra RAM takviyesi yapacağım.
  2. ilterisilteris55

Açtığın konuda yazdım sebebini. Ürün 33 bine geliyordu birkaç gün önce. Ben de o zaman sepete eklemiştim. Ürünün daha sonra fiyatı arttı ama benim sepette fiyatı aynı kaldı. Sonra stok bitti, yeni stok gelince sepete taşıdım ürünü ve yine 33 bine gelecek şekilde kaldı. Kendi kuponlarımla 31.5...
  3. ilterisilteris55

RAM yükseltmesi yapacağım hocam, onun fiyatının yarısını falan yine kuponla karşılacağım. 16x2 mi 8x2 mi yapsam onu düşünüyorum. 16x2 yapmak istesem laptop içindeki RAM'i sahibinden üzerinden satabilir miyim alıcısı olur mu acaba? RAM alıp-satımla ilgili pek bir bilgim yok.
  4. ilterisilteris55

Teşekkür ederim hocam. Daha iyisi sizin olsun 🤩.
  5. ilterisilteris55

1300 hediye çeki + 195 Amazon kuponu kullandım. (Hediye çekinin max. yarısı benim param, devamı kupon falan)
  6. ilterisilteris55

Merhaba, Az önce Amazon'da Acer Nitro 5 RTX 4060'lı laptopu bu fiyata aldım. Bir de peşin fiyatına 6 taksit çektim. Fiyat konusunda yorumunuz nedir?
  7. ilterisilteris55

Amazon'da Birden Fazla Kupon Aynı Anda Kullanılır Mı?

Merhaba, Razer Gold hesabımdaki bakiyeyi Amazon kuponuna çevireceğim. 2 adet 100 liralık kupon dönüştürsem bunu 200 lira olarak tek üründe kullanabilir miyim?
  8. ilterisilteris55

Erkek eşofman altı onerir misiniz

Bunu aldım ben 1-2 hafta önce. Fena değil beğendim. Sadece yazılı kısım birkaç renkten oluşan reflektörlü bir yapıda. Paçası lastikli ama sıkı değil. (DeFacto)
  9. ilterisilteris55

🔥İndirim Hepsiburada 150 TL Hediye Çeki Kazanma Rehberi

HB sitesinde böyle bir şey var mı bu arada? Ben göremedim.
  10. ilterisilteris55

🔥İndirim Hepsiburada 150 TL Hediye Çeki Kazanma Rehberi

Kendimi deney faresi gibi hissettim bir an. Ürünleri denemek için gönüllü olmuş ve karşılığında ufak bir ödül almış gibi...
  11. ilterisilteris55

Yardım Pazarama kupon rezilliği (150₺)

Yok hocam ürün eklediğimde de görünmüyor.
  12. ilterisilteris55

Yardım Pazarama kupon rezilliği (150₺)

Merhaba, Az önce "sana özel alt limitsiz 150₺ kupon" bildirimini aldım ve uygulamaya baktım fakat kupon yok. Ayrıca uygulama içindeki zilde hâla aynı bildirim duruyor. Bu sorunu yaşayan oldu mu daha önce?
  13. ilterisilteris55

Yardım PS 5 cd limi dijital mi?

Ben CD'li aldım ve ara sıra ikinci el sitelerinden temiz PS4/PS5 CD'lerine göz atıyorum. Sıfır CD almak çok mantıksız fakat ikinci el temiz olanları alıp daha sonra tekrar satabilme şansından dolayı ben CD kovalıyorum hep. Birkaç gün önce GoW aldım 320'ye falan geldi, dün de RDR2 aldım o da...
Top Bottom