Arama sonuçları: *

1. I

Yardım Vatan Web üzerinden alınan ekran kartı iade edilir mi?

Cayma Hakkı kapsamında iade edip caydığınızı vatana bildirirseniz, info@vatan... mailden; ve tüm aksesuarları eksiksiz koyar fotoğraflarsanız iade kabul olur diye düşünüyorum. Özellikle belirtmişler satış sözleşmesinde cayma hakkı kullanırken bunu taraflarına belirtin diye. İçiniz rahat olsun...
  2. I

Yardimlariniz icin tesekkurler durumu haber edicem
  3. I

Haftasonu oldugu icin yarin arayip vericem 1753619705 Hocam vatan subesine oluyor mu direk iade? Ben kargo subesinden bashediyordm
  4. I

Teşekkür ederim, erken olsun diye şubeden vericem umarım sorun çıkmaz. Yardımınız için sağolun
  5. I

Çok teşekkür ediyorum, deneyim yazılı bilgilerden çok daha güvenilir. Kolay iade butonuna sebep olarak ne seçeyim sizce?
  6. I

Hocam ney iade etmiştiniz çok az detay verir misiniz? ups mi çağırayım yurtiçine mi gideyim. Açmış mıydınız?
  7. I

27.000 TL'ye aldım zaten 3 taksiti de ödeyecek durumum olsa tutarım elde
  8. I

Yapacak bir şey yok o halde kesin emin misiniz?
  9. I

Çok basit herhangi açılmış bir ekran kartını iade edip kabul olan var ise içim rahat edicek, deneyim çünkü.
  10. I

Merhaba, Vatan Bigisayar sitesinden sipariş verdim dün teslim aldım 9070 XT iade etsem kabul olur mu kutusu açık fakat küçük jelatinleri duruyor. Büyük jelatin yok sadece. Kredi kartıma ek ödeme geldi mecbur iade etmem lazım.
Geri