Arama sonuçları: *

1. I

VXE R1 PRO Mouse 1350 TL'ye 2. El satın aldım UYGUN MU ?

Umarım temizdir...
  2. I

VXE R1 PRO Mouse 1350 TL'ye 2. El satın aldım UYGUN MU ?

2. El piyasasını güncel olarak takip etmiyorum, bu yüzden sorma gereği duydum. Ürün 2 aylık, satıcı güvenilirdi, sorun çıkacağını sanmıyorum da sorum başlikta ki gibi, kazık mı ? Fazla mi vermişim ? Param güven de ile 1500'e geldi.
  3. I

Sahibinden Satın Alınan Ürününün İadesi

Satın aldığım ürün beğenmedim ve iade etmek istedim, satıcının iade'yi kabul etmeme gibi bir şansı var mı ? Nasıl işliyor süreç ? İlk defa alış veriş yapıyorum sahibinden üzerinden. Çünkü Lamzu mini satın aldım 1600 TL ve çok ucuz, ürün kullanılmamış belli, bende de var çünkü anlayabiliyorum. Ve...
  4. I

Amazon iade takip edemiyorum.

Stanley 1.3 termos aldım ve 2 gün sonra amazondan iade kodunu alarak iade ettim. Bugün MNG kargo şubesini iadeyi sorgulamak için aradım ve iade gereken yere varmış. Sorun şurada amazonda " İade/Para İadesi Durumu " bastığım da alttaki resim çıkıyor (İade talebi oluşturduğum günde bu sayfa...
  5. I

Yardım Hepsiburada dan aldığım ürünü garantiye yollayacağım ama fatura yok

sorum çıktı almadan oluyor mu illa fatura mı vermem lazım. 1670233714 kağıt olarak elimde yok ama gmail de var . sorum çıktı almadan verebilirmiyim kargoya ?
  6. I

Yardım Hepsiburada dan aldığım ürünü garantiye yollayacağım ama fatura yok

Aldığım mousu garantiye yollayacağım ama elimde fatura yok.Gmail de var ama sorum o değil, sorum fatura olmadan garantiye gönderilir mi ? Garanti belgem var elimde.
Top Bottom