Arama sonuçları: *

1. kaani

🔥İndirim 216 ADET CİPS 130 TL !!!!!! KOŞUN KOŞUN

Aynı şekilde benim de. 216 adet 130 TL ve cips de gayet güzel...
  2. kaani

🔥İndirim 216 ADET CİPS 130 TL !!!!!! KOŞUN KOŞUN

Tam ödemeyi yapıyordum bitti la :D
  3. kaani

🔥İndirim Little Caesars Pizza GeForce Now Hediye Kampanyası !

Sezar güzel de GFN rezillik.
  4. kaani

1500 TL vantilatör önerisi

Bu basit bir konu ancak biraz araştırdım :D Sonuç olarak hepsinin aynı olduğu kanaatine vardım ve gidip bir marketten 1400 TL'ye vantilatör aldım. Motor gücüne bakmanızı öneririm, en kötü kararsız kaldıysanız Anpa Gross markette bulunan vantilatörü alın, fiyat performans güzel bir vantilatör.
  5. kaani

🔴 İSTANBUL'DA SUYA REKOR ZAM! 💧

@Ahmet Sevinç mantık süper, doğrusu da bu olur ama sırf bu yüzden güzel oy kaybederler bence. Hiçbir tarafa karşı konuşmak istemiyorum ama çok daha kötü bir yönetime sahip olabilirdi İstanbul, bu oy kaybı şu anki yönetimin kaymasına sebep olabilir (sudan sebeple değil, benzeri olaylar da yaşanır...
  6. kaani

🔴 İSTANBUL'DA SUYA REKOR ZAM! 💧

Takım tutar gibi parti tutanlara muazzam koz vermişler, bir 20 yıl da bu konuşulur.
  7. kaani

barcin.com güvenilir mi

Güvenilir diye düşünüyorum. Hepsiburada üzerinde de satış yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
  8. kaani

Çözüldü✓ getir yemek ücret almadı ???

Gönlünden kopmuş 😂
  9. kaani

Yardım E ticaret geri ödeme

Miktara bağlı. Nays bence şu anda en yüksek ödeme veren.
  10. kaani

Amazon’nun haksız yere siparişi iptal etmesi

Aynı şekilde, Amazon.co.uk da konuşurken ben demeden iade alalım dedi bozuk ürün için. Bunun aynısını Amazon.com.tr de yapıyor bana kendisi sattığı ürünlerde.
  11. kaani

Amazon müşteriye göre muamele yapıyor olabilir mi acaba, kafamı kurcaladı. Hesabımda Amazon.de Amazon.co.uk siparişleri de yaptım ve çok fazla da Amazon.com.tr siparişim oldu, bana verilen müşteri hizmetleri desteğinden gayet memnunum. Bir başka hesaptaki siparişimi hatırlıyorum, biraz sancılı...
  12. kaani

Bilgisayar bileşenleri kategorisinden çok ürün alındığı için kâr amacı olduğunu düşünmüş olabilirler. Sonuçta hepsi parça, ortada sistem yok. Haklı bir önlem. Başka siteden almaya çalışın.
  13. kaani

Öneri SAHİBİNDEN PARAM GÜVENDE İLE DOLANDIRILIYORUM

Ne olursa olsun bu sistemi kullanmayın. Gördüğüm en rezil sistem olabilir.
  14. kaani

Öneri 📦Amazon Kargo Firması Seçeneği📦

Çalışma başlaması güzel bir gelişme. Ben olabildiğince geri bildirim bırakıyordum konuyla ilgili, daha fazlasıyla da umarım bu gelir.
  15. kaani

Kafasına göre takılıyor o firma, bazen anlamsız şekilde saatler içerisinde getiriyor bazen de son teslim tarihinden 2 gün sonra.
  16. kaani

Ben her verdiğim siparişte özellikle bu konu hakkında geri bildirim gönderilmesini istiyordum temsilciden, sizler de konudaki şekilde ya da siparişiniz sonrası temsilciye bu konu hakkında geri bildirim bırakın. Kargo firması seçeneği çok daha iyi yapacaktır Amazon'u.
  17. kaani

🔥İndirim Getiryemek 80'TL'ye 50'TL İndirim Kodu

Hocam eyvallah sayenizde aklıma geldi. Ben de aynısından aldım.
  18. kaani

🔥İndirim Getiryemek 80'TL'ye 50'TL İndirim Kodu

Sipariş verecek yer yok aklımı kaçırmak üzereyim :D Sipariş alt limiti olarak hepsi minimum 100₺ civarı. Bölgede doğru düzgün yer yok, kampanya mükemmel ama dutluk işte :D
  19. kaani

Öneri İTOPYA EFFFSANE KARNE FIRSATLARI KAMPANYASI!!! 19.01.2023

EFFFSANE (B)İNDİRİM YAPTIK! Klavyelerde 100 TL zam üstüne 10 TL indirim!
Top Bottom