Arama sonuçları: *

1. kad1RRR

❌İndirim Bitti! 359tl vergi hariç 250gb depolama disk

TR'de de aynı fiyata bulursun.
  2. kad1RRR

Bu pc ne kadar eder ?

Aynı sistemin 1 tb ssd halini 15'e aldım iki hafta önce. Max 16-16.5 civarı eder.
  3. kad1RRR

İnternetten telefon alınır mı?

Resmi satıcılardan alınır.
  4. kad1RRR

Bargello erkek parfüm önerisi

Kalıcılık konusunda önermem. Mad'in niche serisine bakabilirsin kalıcılık istiyorsan. İlla öner dersen, 561 Paco Rabanne İnvictus güzel.
  5. kad1RRR

Amazon iade ücretini karşılamıyor

Satıcı Amazon olmasa bile ilk 14 gün içerisinde iadeyi kapınızdan kadar aldırması lazım, böyle saçmalık olmaz.
  6. kad1RRR

Puma Ayakkabı Alınır mı?

İndirim kovalamak lazım, tarzına uyar mı bilmiyorum ama defyallday almıştım 1700e geçen hafta çok çok rahat bir ayakkabı, kovalamak lazım. Attığın da alınabilir.
  7. kad1RRR

Puma Ayakkabı Alınır mı?

Ben tercih etmezdim, birkaç tecrübem oldu benzer nike ürünleri her zaman daha uzun ömürlü oldu bende.
  8. kad1RRR

Yardım Gaminggentr mağazada peşin fiyatına taksit yapıyor mu?

Şuan yapmıyor. O konuda en avantajlı Vatan.
  9. kad1RRR

ACER NITRO 5 RTX 4060 31.500'e Aldım!

Fiyat uygun olduğu sürece vida bile satarsın, her malın alıcısı vardır. Yerinde olsam 16x2 yaparım.
  10. kad1RRR

ACER NITRO 5 RTX 4060 31.500'e Aldım!

Güzel fiyat da, 8 Ram 512 SSD çok çok yetersiz, 16 Ram 1 TB bile yer yer yetmezken. Hayırlı olsun.
  11. kad1RRR

30 MT CAT 6 Ethernet Kablo Önerisi

diğeri indirimle 219'a geldi onu aldım geçtim, amazon kendi satıyormuş. mavi olan çabuk parçalanan bir model beyazını kullanıyorum şuan. Arada 40 tl kalınca düşünmedim hiç :)
  12. kad1RRR

30 MT CAT 6 Ethernet Kablo Önerisi

Merhabalar 30 metre modem-pc arası ethernet kablosu lazım, bu iki ürün arasındaki fiyat farkına değer mi ucuzu alıp geçeyim mi? Başka bir öneriniz varsa bekliyorum...
  13. kad1RRR

GeT Olmadan Alışveriş Yapmak

scooter 50k ise zaten ikinci ele düştüğü an 40a zor satar. 35e satarsa şapkayı göğe atsın.
  14. kad1RRR

AOC 27G4X Monitör için indirim kuponu yok mu ?

Evet o konular biraz karışık, kesin bir şey diyemeyiz. Geçtiğimiz ay elektronik cihazlara ikinci el adı altında satış getirmişler biraz daha uyguna satıyorlar.
  15. kad1RRR

AOC 27G4X Monitör için indirim kuponu yok mu ?

500 tl fazla olsun amazon olsun zaten dostum. İade konusunda sıkıntı çekmeyeceğin tek yer. Monitör amazon harici bir yerden alınmaz.
  16. kad1RRR

Öneri İnternet üzerinden mouse aldım, Ram yolladılar?

bekleyeceğim ulaşırlarsa veririm ulaşmazlarsa ben uğraşamam kusura bakmasınlar, kapımdan alabilirler kargo ile.
  17. kad1RRR

tekrar alıcam 400e daha iyisi var mı? klavye de corsair, icuenin faydası olur.
  18. kad1RRR

aradım müşteri hizmetlerini, mail atıp geri dönüş beklemem gerekiyormuş. mail atıcam, geri dönecekler kargoya vericem, onlar da kargoya verecek derken minimum 10 gün sürecek bu süreç. ürünleri satıp bağış yapsam daha mantıklı :D
Top Bottom