Arama sonuçları: *

1. kyloitch

Yardım Akım korumalı priz önerisi

Her ikinize de çok teşekkür ederim. Schneider'in APC ürünlerini de gördüm hatta onları daha çok beğendim ancak güvenebileceğim bir satıcı henüz göremedim. Bu ürünü amazon.com.tr satıyor diye daha çok ısındım. Şimdilik işimi görecekse bunu almayı düşünüyorum.
  2. kyloitch

Öneri Yeni Sistemim için akım korumalı priz önerisi.

Eski evlerde sadece banyo ve mutfak gibi yerlerde toprak hattı var falan denmiş eğer bizim evde de böyleyse bunun 5 metreliğini alip oradan kablo çeksem bir sorun olmaz dimi? Bir de elektrik gittiğinde hemen prizden çıkartıyorum, elektrik geldiğinde de ilk 15-20 dakika tekrar prize takmıyorum...
  3. kyloitch

Öneri Yeni Sistemim için akım korumalı priz önerisi.

Bizim bina da 22 yıllık. Topraklama var mı yok mu bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim? Akım korumalı priz olarak bu ürünü düşünüyorum ama topraklama yoksa akım korumalı priz işe yaramaz demişsiniz. Gerçekten yaramıyor mu? Ayrıca siz nasıl koruyorsunuz sisteminizi? Bir de son bir soru, linkini...
  4. kyloitch

Yardım Akım korumalı priz önerisi

650W PSU barındıran bir sistem için akım korumalı priz arıyorum. Amazon Türkiye'de, amazon.com.tr satıcılı bu ürünü buldum. Sizce yeterli olur mu? Sizin öneriniz var mı? Ayrıca bu akım korumalı priz konusunda neye dikkat etmem gerektiğiyle ilgili bilgisi olan beni bilgilendirebilir mi?
  5. kyloitch

Sokak kedileri için mama önerisi

baslangic icin düsük kilo alip deneme yanilma yontemiyle ister marka degistirirsin ister farkli versiyonunu alırsın kilo artirirsin. daha kaliteli mama üreten markalarda var. hatta öyle kaliteki ki hayvan o mamanın lezzetine doyamadığından obez oluveriyor. kilolu kediler öyle kaliteli mama...
  6. kyloitch

yani ona çok güvenme çünkü bazen kedilerin karnı tok olabiliyor mamayı beğenmeme durumu olabiliyor falan aç olan her sokak kedisi hangisi olursa olsun yer diye düşünüyorum ama yine de değişik değişik şeyler almamakta fayda var çünkü kokusunu beğenmezlerse yemezler ilk kokuyu kontrol ediyolar şu...
  7. kyloitch

enjoy gurme alabilirsin ağzı tatlı mamaya aliskin kediler yemez ama sokakta yasadiğindan mama bulma ihtimali bile olmayan kediler bayıla bayıla yiyor. 5-10kg'lik alabilirsin eğer paketin ağzını açık bırakmazsan bayatlamaz. mamalarda bayatlama biraz farklı işliyor. kedilerin midesine dokunuyor...
  8. kyloitch

Bu sistemi kaça satabilirim?

Ekran kartı çok düşük olduğundan 7 fix derim ben
  9. kyloitch

Öneri SD Card önerisi 128 gb

Hayırlı olsun
  10. kyloitch

Dedim ya dost okusana :D Sandisk vardı ama yandı dedim
  11. kyloitch

Yılbaşında indirim gelir mi

Hocam minimum %25 zam olacak o kesin. Ancak satıcıların ahlakına ve haysiyetine kalmış bu tabii ki. %25 değil %30 veya %35 de zamlanabilir. Hesap et ordan. 100,000₺'lik ürün, %30 zam yapılsa 130,000₺ olacak mesela.
  12. kyloitch

Yılbaşında indirim gelir mi

Yeni yılda internetten satılan ürünlere %25 ek vergi bindirilecek. Bunun üzerine asgari ücrete zam yapılmasının gereği ekstra zamda binecek. Bizim ticari ahlak olmadığından %25 ekstra koyacağına %40 koyacaklar fiyatların üstüne.
  13. kyloitch

F/P olarak Sandisk var ama güvenemiyorum ben çünkü kardeşimde de vardı yanmıştı. Silinmişti her şeyi. Telefonu bozuluyordu nerdeyse. Aklıma SD kartı çıkar öyle dene demek gelmese ne olurdu bilmiyorum. Samsung iyidir. Hem amazon.com.tr satıcılı...
  14. kyloitch

Teknosa ASUS TUF laptop İPTAL ETTİ

THH başvurmaktan başka yapılabilecek bir şey yok. Onu da sistemsel hata diyerek atlatırlar diye düşünüyorum ama belki bir ümit siz haklı çıkarsınız, o fiyata satmak zorunda kalırlar.
  15. kyloitch

Gaming Gen TR fatura tarihim yanlış düzenlendi

Aralık ayından, konuya dair son güncellememi yapıyorum. Asus, 975₺ geri ödememi yatırdı arkadaşlar banka hesabıma. Mail atmıştım adamlara para banka hesabıma yatmamıştı, fatura tarihim 1 gün geç yazılmıştı falan diye, geri dönüş yaptılar ve bugün paranın yatmış olduğunu gördüm. Çok şükür.
  16. kyloitch

Nike hyperwarm yüz maskesi

%88'i polyester olan şu ürünün neyi kaliteli dostum? Kaldı ki normal satış fiyatı 38 dolar. Bunun ederi 2 binden 1 kuruş fazla değil. Asla değmez. Alternatif yerli ürünlere göz at.
  17. kyloitch

Sivilce Kremi Önerisi

Zoretanin kullanmayın. Erkeklerde cinsel işlev bozukluğu, ereksiyon problemi yapıyor. Kısacası kalkmıyor. Sarkık sallanan bir et parçası olarak kalıyor sadece. Benim ismini söylediğim losyonu araştırın. Hiçbir zararı bir şeyi yok. 1 yıl gibi uzun kullanımda büyük fayda sağlıyor.
  18. kyloitch

Sivilce Kremi Önerisi

Cleocin T losyonu var araştır eczanelerde var sonra teşekkür edersin Örnek
  19. kyloitch

Erkek parfüm önerisi

Eğer markayı bilmediğin için kuşku duyuyorsan, Trendyol mağazalarını ziyaret edip değerlendirme sayılarını inceleyebilirsin. Herkes çok memnun. Kendileri zaten Türkiye'nin en köklü kozmetik markasıdır. Ben çok memnunum. Reklam falan değil. Reklam yapıyorsam annem babam ölsün. İnsanların uyguna...
  20. kyloitch

Erkek parfüm önerisi

Doa Kozmetik'e bir şans ver, bana güvendiğin için çok sevineceksin. Böyle uyguna böyle kalıcı ve güzel parfüm bulabildiğin için çok mutlu olacaksın. Deneme setini de almanı tavsiye ederim. Çok güzel parfümler var. Belki aralarından sana daha güzel gelen bir seçenek bulursun. Tamamen kullanıcı...
Top Bottom