Arama sonuçları: *

1. lichae

❌İndirim Bitti! Ziyoulang T60 (%60) Rainbow Siyah Mekanik Klavye - NAYS ile 328TL Güncel!

geçen hafta perşembe miydi cuma mıydı siparişi verdim bugün de geldi
  2. lichae

❌İndirim Bitti! Ziyoulang T60 (%60) Rainbow Siyah Mekanik Klavye - NAYS ile 328TL Güncel!

öyle zaten, doğru ürün geldi onda sorun yok linki aşağı atıyorum https://www.trendyol.com/sarftech/t60-beyaz-kirmizi-switch-rgb-klavye-kablolu-gaming-oyuncu-klavyesi-p-379324346?boutiqueId=61&merchantId=241241 1683652786 hayır direkt beyaz ve red switch linkinden sipariş ettim
  3. lichae

tabi, çözünürlük biraz düşük oldu kusura bakmayın
  4. lichae

evet, resim olarak da atabilirim ben trendyoldan aldım
  5. lichae

yani doğru tabi, bu arada klavye de elim ulaştı gayet güzel hotswap değil ama olsun 600 liraya kadar anca bu alınırdı
  6. lichae

1 sene önce 300 liraya aldığım klavyeyi kullanıyorum switchler aparatla çıkıyor, bu modelde çıkmazsa da vardır diye düşünüyorum derdim zaten custom yapmak değil
  7. lichae

Bu klavyeden ben de sipariş verdim beyaz-red şeklinde, bakalım inşallah güzel gelir. Switchleri çıkarılabiliyor olduğu sürece memnun kalırım gibi
  8. lichae

⬇️⬇️İtopya çöküş sahneleri vol 999⬇️⬇️

çöktü be pü skjhfkgjsehbryh
  9. lichae

Kasım indirimlerinde şuana kadar ne aldınız ne alacaksınız?

kaliteli psu almayı planlıyorum bulabilirsem
Top Bottom