Arama sonuçları: *

1. longinus

❌İndirim Bitti! Bir Hepsiburada Rezilliği Daha

İlk başta indirim diye paylaşacaktım sepete ekleyip hayal kırıklığı yaşayınca bu durumu bildirmek amacıyla paylaşmaya devam etmeyi tercih ettim. Belki alan birileri olmuştur. Sonuçta burası forum ortamı. Tartışmak İçin konu açıyoruz zaten konu başlığında indirim bitti diye seçmişim zaten
  2. longinus

❌İndirim Bitti! Bir Hepsiburada Rezilliği Daha

Hepsiburada Premiuma özel %10 indirim kampanyasını telefon aksesuarlarına yansıtmak isterken yanlışlıkla telefonlarada yansıtıyor ve güzel bir indirim şöleni gösteriyor ancak indirimi vermiyor; uzun zamandır iPhone 13 almayı düşünüyordum. Sürekli takipteydim. Tam güzel indirim yakaladım...
  3. longinus

💲Apple'dan Yeni Zam Geldi Durmuyor 💲

Arkadaşlar bu zamlar normal döviz kuru seçime kadar baskılanıyordu seçim bitince baskı azaldı veya bitti dolar olması gereken yere çıkıyor şimdi. Muhtemelen 25-26 seviyelerinde tepe yapıp sonrasında düşüş gösterecektir
  4. longinus

Valorant hesabı bu fiyata satılır mı?

Hocam hesabı satın aldığım tarihi ve dekontun kanıtları mevcut. 1-2 yıl sonra bu hesap hiç çalınmadığında ve satmaya karar verdiğimde alacak kişiye kimden nasıl ve ne şekilde aldığımı anlatarak çok rahat satarım Şu an piyasada adam akıllı arcane Sheriffli hesap yok. Müptelası çok. İleride daha...
  5. longinus

Çünkü Gmail hesabına kurmak yeterince güvenli değil. Adam özel host aldığı firmanın mailine kurmuş. Mail değişirken ilk maili gördüm zaten muhasebe mailine açmış hesabı. Demir döküm cnc işi felan yapıyor yurtdışı ithalat ihracat vs
  6. longinus

@BurakBal Hocam ilk maili verse bile yine hesabı geri alabilir. Ayrıca satın aldığım arkadaş hesabı geri alabileceği bilgilere sahip değil. Destek bileti geçmişide temiz. Hesabın tüm verilerini talep ettim riottan. Ayrıca satın alma geçmişi hangi tarihte kaç vp almış vs hepsi var Ha arkadaş...
  7. longinus

Hocam 2 hafta önce gamesatışta 7.500 TL’ye hesap gördüm. Satıcıyla konuştum, yüz yüze alışverişi yaptık. Kendisi ilk maili vermedi çünkü şirket mailine açmıştı. 3-4 yıllık hesap. 15bin TL para yatırmış. Yakın zamanda nişan düğün vs planı var diye satıyordu. İş yerini biliyorum, ailesinin sosyal...
  8. longinus

Yardım SİGARA İÇİN HAVA TEMİZLEYİCİ ÖNERİLERİNİZ

Arkadaşlar merhaba, 15m2 bilgisayar odamda oyun oynarken sıklıkla sigara içiyorum. Kapıyı kapalı tutuyorum ama her halükarda diğer odalara sigara kokusu gidiyor. Kendi odamda cabası. Bana önerebileceğiniz harbi harbi kokuyu kesip atan bir hava temizleyici var mı ? İnternette çok model var ve...
  9. longinus

Hepsiburada link gelir ile 20000tl ye kadar para kazanma fırsatı

link yönlendirme yasak diye biliyorum forumda
  10. longinus

Yardım Yayalar hukuk bürosu tarafından icra başlatılıyor diye mesaj aldım

herhangi bir savunmaya gerek yok. icra dosyalarında alacaklının kesin deliller sunması gerekir. yoksa bişi yapamazlar. boş tehdit salla geç
  11. longinus

tamam yalan demekki. kendilerine icrada bir dosyanın olmadığını. en kısa sürede icra dosyanı beklediğini. gelmediği takdirde kvkk'dan dava açacağını söyle.
  12. longinus

sağ üstten menüyü aç. dosya sorgulamadan devam et.
  13. longinus

hocam uyaptan bakar mısınız artık :D
  14. longinus

hocam sizin avukatla işiniz yok. uyap web sitesine girin e devletle giriş yapın bakın. dosyanız varsa adliyeden devam edin. yoksa yalan söylüyorlar demekki uğraşmayın.
  15. longinus

iki ihtimal var. ya gerçek ya yalan. gerçekse uyaptan bakın dosyalarınıza gerçektende icra varmı diye. eğer varsa adliyeye gidip ödeyin. yoksa ödemeyin
  16. longinus

🔥İndirim ASUS ROG STRIX TKL Deluxe Klavye 1999'TL (610TL Geri Ödeme)

Bende ziraat kullanıyorum hocam. Allah Allah. Bence sorun bankayla alakalı olmalı dicem ama bende ziraatle gönderiyorum gidiyor yani. Valla hocam kusura bakmayın ama bu üçüncü söyleyişim. Para gönderirken 3-4 sayfa birden geçip en sonda gönderim yaparken açıklama kısmına TC no yu olduğu gibi...
  17. longinus

Hocam bende para gönderirken alıcı adına Nays yazarak gönderirken alt kısımda işbankası aş diye yıldızlı şekilde çıkıyor. Ama açıklama kısmına bazen TC no yazmauı unuttuğum için para geri geliyor. Açıklama kısmına TC no yazdıgımda para hesaba yatıyordu. Acaba siz nays uygulamasını açtığınız TC...
  18. longinus

Hocam size cevapladığım mesajı gördünüz mü ? Alıcı adına nays açıklamaya TC no yazın para geçer hesava
  19. longinus

Alıcı adına nays yazıp açıklama kısmına tcno yazmanız lazım 1679337048 Nx modelinin kablosuz stoklarda yok Tkl modelin kablosuzu 2800 Tkl modelin kablolusu 1999 Nx modelin kablolusu 2329
Top Bottom