Arama sonuçları: *

1. melihv48

Hepsiburada satıcısı kulakustu kulaklığı iade alır mı?

Ben ismini veremeyeceğim bir mağazada çalışıyorum açılan kulaklığın iadesini almıyoruz.
  2. melihv48

Aldığım Farenin Kutusu Hasarlı Geldi

Kargonun hasar verdiğini nereden biliyorsun ki ? Belki öyle gönderdiler
  3. melihv48

Yardım Amazon.com.tr Teslim edilemez hatası

Satıcısı yabancı mı baktınız mı ?
  4. melihv48

Öneri 150 TL RGB ampül önerisi

Aracımın farlarını osram marka kullanırım hep aşırı kalitelidir. Ev ampulü için de öyledir herhalde :D
  5. melihv48

Öneri teknolojizamanı.com dan alışveriş yapan var mı?

Hocam bu devirde her şey yaparlar. Arkadaşların attıkları gibi yorumlar aynı anda atılmış ve kendileri yazmışlar gibi duruyor :D
  6. melihv48

Yardım Mi Band 5 Açılmıyor Yardım Edin

Komik olacak ama yaşadım böyle bir şey bu şarj edilen yerinde koruyucu küçük bir bant oluyor onları çıkarttınız değil mi :)
  7. melihv48

Öneri teknolojizamanı.com dan alışveriş yapan var mı?

Çamur atmak istemiyorum ama google da baktım hiç bir bilgi yok riske atmayın forumdan alışveriş yapan yoksa
  8. melihv48

Kulaklık bozuk çıkarsa iade edebilir miyim?

Kardeşim ben kanunu atıyorum sana açtıktan sonra satıcı geri alma gibi lüksü yok isterse alır. Ha bozuk çıktığında satıcı kendisi ihracat yapıyorsa değişimi kendi yapabilir orası farklı konu. Resmi gazete de var maddeler açıp okuyabilirsin. Bozuk olunca seve seve değiştirecekler zaten.
  9. melihv48

Bozuk çıkarsa ilgili firma veya servise gönderip değişim veya onarım talep edebilirsin.
  10. melihv48

MADDE 15 – (1) Taraflarca aksi kararlaştırılmadıkça, tüketici aşağıdaki sözleşmelerde cayma hakkını kullanamaz: ç) Tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olan mallardan; iadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayanların teslimine ilişkin sözleşmeler.
  11. melihv48

14 gün cayma hakkı kulaklıklarda yok hijyen konusundan dolayı. Kutusunu açmazsan edebilirsin ama. Bozuk çıkarsa servise göndermen gerekiyor.
Geri