Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ amazon.tr den sipariş verdim ama tosla kartımdan para kesilmedi

Bir şey olmazdı.Sen siparişi verdiysen o kuponun yanma ihtimali yok.Sipariş iptal edilirse onların sorunu olurdu ve tekrardan kuponunu verirlerdi.
  2. M

Ürün işleme alındı ve hazırlanacak arasında kaldı

200tl hediye çeki tanımlayacaklarmış gidip mouse falan aliyim bari.
  3. M

Taksitle almıştım.2 gün içinde para iade edilir bankanıza diyor. Stokta olmayna malı nasıl satarlar anlamıyorum. Bunların stok adedi yok mu.Satılan ürünleri stoktan silmiyorlar mı.Tam bir amatörlük. 5 günlük bir kayıp + tüm kampanyalar da bitti maddi de bir kayıp ohhh miss
  4. M

al işte ,ürünü iptal etmişler
  5. M

Stoğu olmayan şeyi niye satarlar anlamam zaten.10 Gün içinde gelsin de gerisinde sıkıntı yok.
  6. M

Tarihi 9 Eylül olarak güncellediler :) Laptopun kutusunu alıp kargocuya verecekler alttarafı .d (olur mu hiiiç özenle hazırlıyoruz.)
  7. M

Bu şekilde bekliyor.Nasıl mail atabiliceğim hakkında fikri olan var mı ?
  8. M

Ben mail atmayı öğrenmek istiyorum.Ordan herhangi bir sonuca ulaşılmıyor.Sık sorulan sorular tarzında bir şey orası.
  9. M

Henüz kargoya verilmedi,tahmin ettiğim gibi. [email protected] [email protected] bu maillere nasıl mesaj atabilirim? Adres bulunamadı [email protected] e-posta adresi bulunamadığından veya e-posta alamadığından iletiniz teslim edilemedi. böyle bir şey çıkıyor mail atınca
  10. M

2 gündür bu şekilde bekliyor.Bir sorun olup olmadıgını nasıl anlarız? Ya da haftasonu olduğu için yapmamış olailirler mi ? [email protected] [email protected] hepsiburada ve aldıgım satıcının mailleri bu şekilde ama bu adreslere mail atamıyorum ,nasıl iletişime geçebilirim ?
Top Bottom