Arama sonuçları: *

1. mertoxin

Hangi Robot Süpürgeyi almalıyım?

Tecrübe üzerine, şahsi fikrim robot süpürge önermiyorum. Şarjlı dikey süpürge sonrası robot süpürgeyi bir kez dahi çalıştırmadım. (1 sene oldu)
  2. mertoxin

Kasim Ayi indirimleri ne zaman baslar

29 Ekim dolayısıyla da sürpriz ürünler olabilir.
  3. mertoxin

Yardım Mağazadan alınmış ürünün iadesi olur mu

Belirttiğiniz durum “mesafeli satışlar” için geçerli. “Hangi işlemlerden cayma hakkım var ? ❖ İnternet, Tv, veya Telefon üzerinden yaptığınız alışverişlerde (MESAFELİ SÖZLEŞMELER) ❖ Taksitli Alışverişlerinizden, (Buradaki taksitli satış, banka kredi kartına uygulanan taksitli satış değil...
  4. mertoxin

Yardım Mağazadan alınmış ürünün iadesi olur mu

14 gün içinde İade hakkınız “uzak mesafeli satış sözleşmelerinde” bulunuyor.
  5. mertoxin

Yardım PCKOLİKTEN dört gün önce bilgisayar aldım elime ulaşmadan iade edebilir miyim ?

Gelişmeleri bizimle de paylaşabilirseniz, aynı durumu yaşayan, yaşayacak arkadaşlar için de örnek bir konu olacaktır.
  6. mertoxin

Yardım PCKOLİKTEN dört gün önce bilgisayar aldım elime ulaşmadan iade edebilir miyim ?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/daha-once-itopya-hazir-sistem-iade-iptal-yapanlar.746923/ Kargoyu teslim almayıp iade edin.
  7. mertoxin

Öyle bir şey yok. Sistemin toplama olup, olmayışı fark etmez. Sözde sorumluluk almamak adına, caymamanız adına yazıyorlar. Sorun çıkarırlarsa Thh’ye şikayette bulunun.
  8. mertoxin

14 günlük yasal cayma hakkınızı kullanarak iade edebilirsiniz.
  9. mertoxin

🟢 SİGARAYA 6 ₺ İNDİRİM GELDİ! 🚬

Artık psikolojik olarak indirimi "zam geldi" olarak okuyorum. Yalnız olmadığıma inanıyorum :kekw:
  10. mertoxin

Öneri 5 TEMMUZ İTOPYA (B)İNDİRİMLERİ

Sistemlerin satılmadığını düşünmüyorum. Aksi bir durumda böylesine bindirim olmazdı. 1 Temmuz itibariyle her şeye zam gelmeye devam ediyor. Almamayı bir becerebilsek her şey yerli yerine oturacak da, yok...
  11. mertoxin

Vatan'da 30 Haziran-1 Temmuz arası fiyat farkı normal mi?

Ülkede normal olan bir şey kaldı mı ?
  12. mertoxin

Yardım E sigara Hakkında Bilgi Verebilirmisiniz

Ona da bizimla değilsın diyorum. Sigara içmiyorsan hiç bulaşma derim. İlla, kesin, mutlaka, denemeden olmaz diyorsan tütün sar.
  13. mertoxin

Yardım E sigara Hakkında Bilgi Verebilirmisiniz

Elektorik sigara zararları şöyledir: EVALI ve tiryaki dili hastalığına yol açabilir Akciğer sönmesine neden olabilir Elektronik sigara bağımlılık yaratır Solunum yollarını etkileyerek öksürüğe sebep olur Astım gelişimini tetikleyebilir Ağız ve boğazda tahriş yaratır Elektronik sigara kalp...
  14. mertoxin

Çözüldü✓ incehesap oled monitor iade 38.000tl (paraiademi aldım)

Çok güzel haber. En büyük kozun "14 günlük cayma hakkını gasp etmeleri" bunu mutlaka dillendir dostum. Ölü piksel vs. senin sorunun değil.
  15. mertoxin

🔴 Alacağınızı Alın. BENZİN ve MOTORİNE ZAM GELİYOR! ⛽

2024 sonu diyorsan, benden daha iyimsersin :kekw:
  16. mertoxin

🔴 Alacağınızı Alın. BENZİN ve MOTORİNE ZAM GELİYOR! ⛽

Olsun ben hep 50 liralık alıyom :kekw:
  17. mertoxin

Zaten konu sahibi ilk mesajında durumu özetlemiş. Monitör geri gelmiş ve ne değişim ne de iade kabul etmemişler. (14 günlük cayma hakkı bulunmasına rağmen) Bunun üzerine tekrar talepte bulunduğu halde, işi yine yokuşa sürmüşler. 600 TL'lik airfry için elbette ilk etapta Thh ile uğraşın demem ama...
  18. mertoxin

Adamlar iade/değişim kabul etmiyor konudaki mesajları okuduysan ikinci kez monitör geri geldi. Thh'ye vermeyip ne yapmasını bekliyorsun daha ?
Top Bottom