Arama sonuçları: *

1. M

🔥İndirim ZENİTH PRO TEKRAR STOKTA 1.999 tl 3 taksit imkanı

Henüz teslim edilmedi iade hakkım olduğunu düşünüyorum hatta 30 gün içinde daha ucuzuna bulursanız aynı ürünü fiyat farkını veriyorlar diye biliyorum ürünü kullanmış olsanız bile
  2. M

🔥İndirim ZENİTH PRO TEKRAR STOKTA 1.999 tl 3 taksit imkanı

Media marketten aldım şuan kargo da 2300 e geldi iade mi etsem 300 TL az değil
  3. M

Jumbum sipariş iptali hatalı kupon kullanımı

Merak etme diğer üyeler konuyu ve durumu sizden daha iyi anlamış ve idrak etmiştir.
  4. M

Sonuçta aklıma gelmiş ve denemişim kuponu da tutturmuşum çalmamışım hırsızlık yapmamışım kod paylaşmış arkadaş bende diğer ürünler de denemişim sizin açığınız parasını ödemişim ürünü sipariş etmişim hala ne konuşuyorsunuz
  5. M

Merhaba. Gülüyorum size ilgisiz bir kuponmuş sisteminiz kuponu uygun görerek indirim uyguladı sizden önce teşekkür beklerdim açığı tespit etmiş olduk sayeniz de diyerek ürünü temin ederek tarafıma göndermenizi beklerdim. Ne firmalar var neyse.
  6. M

Evet ama iyi fiyat
  7. M

iptal ettiler 1734686700 bu arada black modeli 3800 tl ye geliyor kupon kodu dün paylaşıldı
  8. M

jumbum dan sıvı soğutucu sipariş geçtim kupon kodu paylaşılmıştı arctic liquid freezer 3 360 beyaz renkli soğutucu için kupon çalıştı indirim uygulandı siparişi verdim sabah mesaj geldi hatalı kupon nedeniyle siparişiniz iptal edilmiştir bir şey yapabilirmiyim hatalı kupon benim sorunum değil ki
  9. M

🔥İndirim MARCHE Erkek Boxer Likralı Premıum 6'lı Kutu 431TL

Hocam bumu iyi Anthony mı? Bilginiz varsa yazarmısınız
  10. M

Uzmanlar Bilgisayar sipariş iptali sonrası farklı sitede satış

Gaming gen tr de daha uyguna satılıyordu hala devam ediyorsa oradan bakın isterseniz bu fiyatlar bile normal olmaya başladı incehesap gaming gecesinde Asus x670 anakart ile bundle siparişi verip başka bir ödemem çıkınca iptal etmek zorunda kalmıştım yanlış hatırlamıyorsam 15000 TL idi
  11. M

İlk Defa Sahinden Satış için yardım lazım!!

Sil mesajı dikkate alma sakın
  12. M

www.hpstore.com.tr Güvenilir Bir Site Mi?

Arkadaşlar ürün kodunu yazınca Google da kablolu çıkıyor yanlış koymuşlar kablosuz değil bence ürün
  13. M

Siparis iadesinde taksit ödemeleri

Artık taksit olarak olmuyor bakiye tamamıyla yansiyor
  14. M

Arkadaşlar 4k TV alacaz önerisi olan varmi?

Ben kullanıyorum memnunum vestel 55q9900 modeli qled jbl ses sistemi var
  15. M

ASUS Geri Ödeme Kampanyası

asus geri ödeme kampanyasından daha önce ödeme alan oldu mu?
Top Bottom