Arama sonuçları: *

1. M

🔥İndirim VİEWSONİC 2K 170HZ MONİTÖR 6850TL!!!

Haklısınız belki MSI olan monitör şansıma ghostingli çıkmadı. Sizce VX2780 olan model neden bu kadar ucuz diğer modeller ile karşılaştırıldığında? Ürüne ben kendi yorumumu yaptım kronik ghosting olarak ama yerel bir fiyatlandırma falan mı var anlayamadım :)
  2. M

evet aynı model hocam, 4 kez farklı firmalardan değişim yaptırdık ghosting sorunundan dolayı. 4. ghostingden sonra kronik olduğunu anladım.
  3. M

Şuan bu monitörü kullanıyorum, amazon'dan satın aldım. Ghosting yok tertemiz.
  4. M

https://www.amazon.com.tr/MSI-G274QPF-FLAT-2560X1440-WQHD/dp/B0BRL8QVFB Viewsonic 2K olan modelden ghosting sorunlarından dolayı yukardaki yorumumda bahsettiğim bu ürünü satın aldım. Gayet memnunum renk kalitesi muazzam, MSI marka olarak zaten iyi, 170 Hz, 2K, daha ne olsun. Viewsonic iyi bir...
  5. M

Ürünün kronik ghosting sorunu var. Değişimlerle beraber farklı firmalardan 4 kez almış oldum ve hepsinde ghosting sorunu var. F/P olarak MSI G274QPF-QD 170 hz 2K monitörü öneririm. Piyasadaki çoğu monitöre kafa tutacak nitelikte.
Top Bottom