Arama sonuçları: *

1. mustafak0

Yardım Müller vs Assur Plus Şarjlı Matkap

Tavsiyen nedir?
  2. mustafak0

Çalışma masasına bir şey vidalamak, parça parça gelen şeylerin montajını yapmak gibi basit bir amaç için almayı düşünüyorum. Ayrıca evde bulunsun bazen lazım oluyor.
  3. mustafak0

Konuyla alakalı hiç bir fikrim yok. Ev kullanımı için almayı düşünüyorum. Sizce bunlardan hangisi daha mantıklı bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Bunlar dışında tavsiyelere de açığım sadece fiyat olarak bunlara yakın olsun yeter. Müller...
  4. mustafak0

❌İndirim Bitti! Çalışma Masası 643 TL trendyol

Mümkünse masanın fotoğraflarını atar mısın çok merak ettim :D
  5. mustafak0

BABURTECH Güvenilir midir?

Yanlış anlaşılmak istemem işçiliklerini bilmiyorum ben dükkanlarından da fiziksek olarak hiç bir alışveriş yapmadım. İnternet sitelerinde bir kulaklık gördüm, sepete ekle butonu vardı, gelince haber ver butonu yoktu. Sepete ekleyip siparişi verdim, sipariş onaylandı faturası mailime geldi ve...
  6. mustafak0

BABURTECH Güvenilir midir?

Merhaba deneyimimi anlatayım. Mayıs sonunda bir kulaklık sipariş verdim. Sipariş verdikten 2-3 gün sonra aradılar. Ellerinde siparişini verdiğim ve faturası kesilen ürünün olmadığını ve eğer istersem ürünün 2 kat fiyatındaki farklı bir ürünün fiyat farkını tamamlarsam göndereceklerini...
  7. mustafak0

Yardım Bu siteden alışveriş yapan oldu mu?

Merhaba deneyimimi anlatayım. Mayıs sonunda bir kulaklık sipariş verdim. Sipariş verdikten 2-3 gün sonra aradılar. Ellerinde siparişini verdiğim ve faturası kesilen ürünün olmadığını ve eğer istersem ürünün 2 kat fiyatındaki farklı bir ürünün fiyat farkını tamamlarsam göndereceklerini...
  8. mustafak0

🔥İndirim Yemek Sepeti Bedava Yemek (Yasaksız Teknik Maks - limit 30tl)

Telefon numarası doğrulaması gerekiyor kod kullanabilmesi için ve bir telefon numarası sadece bir hesabı doğrulayabilir. Bunun için ya aile içinden hesabı olmayan birinin telefon numarasını kullanman gerekecek yada temp numara satın alacaksın. Bence bu kadar uğraşmaya değmez. ENFES30 daha...
  9. mustafak0

Bu saticilar hakkinda ne dusunuyorsunuz

Memlekette keriz mi yok araştırmadan alan tonlarca insan var.
  10. mustafak0

6 TL'ye Neler Alınabilir?

Yanlışlıkla DLC fiyatına bakmışım. 20 TL oluyor doğru
  11. mustafak0

6 TL'ye Neler Alınabilir?

3 TL daha ekleyip Steam'den Dying Light alabilirsin güzel oyun
  12. mustafak0

Sinerji'de aldığım hard Disk'i takarlar mı?

Arayıp sorun o zaman sinerjiyi.
  13. mustafak0

Yanında bekle yada nasıl takıldığını öğrenmek için yanında durayım de takarken izle hem parçaları güvene almış olursun hem de öğrenirsin.
  14. mustafak0

Sinerjiye gitmenize gerek yok en yakın bilgisayarcıya gidin rica edin 2 dk'da takıp verir.
  15. mustafak0

Evde yapabilirsiniz çok zor bir şey değil. Soruna gelicek olursak takıcaklarını sanmıyorum.
  16. mustafak0

Gaming gen sitesi hakkında sorum olucak

Yeni olduğunu biliyorum güvenilir mi değil mi bilemem.
  17. mustafak0

Trendyol Kampanyası Anneme 200 TL Gelmesi

Bitti dimi 1599855726 şuan yapılmıyor
  18. mustafak0

Trendyol Kampanyası Anneme 200 TL Gelmesi

Yapmamıştım ben kupon verirler diye hay...
  19. mustafak0

Vatan Elemanları hk.

Bu insanlardaki vatan bilgisayar aşkı nedir ya kazık işte arkadaş kazık KAZIK
Top Bottom