Arama sonuçları: *

1. N

SanDisk Ultra 3D vs Kingston A400 Hangisini Almalıyım?

sandisk 3d dram var diye biliyorum. kingston dram yok. sandisk al sandisk plus dikkat et o kronik sorunlu dram yok bazı uyanik saticilar onu gönderebiliyor.
  2. N

Yardım Hepsiburada premium hakkında

bir ara yemek sepeti 220tlye alisveriseydi sanirim 80tl indirim veriyordu. premium kismindan bakabilirsin avantajlara ama birsey yoktu pek kargo dışında
  3. N

En Çok Alışveriş Yaptığınız E-Ticaret Sitesi Hangisidir?

genel anlamda hepsiburada fiyatları diğer sitelere göre daha uygun olduğundan hepsiburada tercihediyorum. amazonda belirli ürün fiyatlarıda güzel ordanda alışveriş yapsamda çoğunluk hepsiburada. trendyol aradığım bir aio markasını uyguna veriyordu. genel anlamda uygu gördüğüm sitelere...
  4. N

Akım Korumalı Priz Önerisi

youtubede içini açıp inceliyorlar izle istersen belki oneride bulunurlar ucuz olanlar tam komedi icine sadece mercimek kondansator mu ne koyuyorlar
  5. N

Akım Korumalı Priz Önerisi

bir youtube kanallari akim korumali prizlerim bir ise yaramadini soyluyordu. pahalilar belki bir nebze ise yarar ama ucuz olanlara bir tane mercimek kondansator mu ne atiyorlais icini acip gosteriyordu. bende altinda as bakalit yazan 5 metre anahtarli priz var. 5 senedir harika calisiyor...
  6. N

Yardım Erkek Parfüm Önerisi

bu edp değil zaten edt bunlarda esans özü azmış edplerde çokmuş. bunun kokusu çok güzel ama hızlı gidiyor kokusu fazla dayanmıor edp olanı varsa öneririm https://kozmetik.avon.com.tr/urun/14183/attraction-one-50-ml-erkek-parfum-ve-bakim-seti edp bu var aynı koku verir mi bilmiyorum
  7. N

Yardım Erkek Parfüm Önerisi

https://kozmetik.avon.com.tr/urun/14280/attraction-erkek-parfum-edt-75-ml?ticket=Oy9kZXNrdG9wLW5hdmlnYXRpb24vcHJvZHVjdC1saXN0L3Byb2R1Y3QtbGlzdDsjO3Byb2R1Y3Rfa2V5OzE0MjgwX1RSOzE0MjgwLTEyNjc4NzQzMTA3O09CSkVDVElWRSQ7Tk9ORTpOT05FOzQ7 bunun kokusu güzel ama çabuk geçiyor uzun süre dayanmıyor nedense
  8. N

Dolap Satış yapılır mı??

videoya al ürününü seri numarasına kadar çek videoya çalışır halde gönder bozup gönderirse siteye itiraz et itirazın kabul olmazsa tüketici haklarına falan ver fazlasıyla alırsın paranı
  9. N

win 10 pro key 11 de çalışır mı

ikiside aynı taban olduğundan çalışıyordu sonradan kapatmışlarsa bilmiyorum. windows10 kur yükseltme aracıyla geçiş yap oluyordu olmazsa crackle
  10. N

Trendyol çekilişlerine katılıp kazanan var mı?

kasa kazanıyor onda sen kazanamazsın 20bin tl fiyatsa 30bintllik bilet satıyorlar. bir şey yapmadan 10bintl cebe atıyorlar katılmayın onlara
  11. N

Sahte Sahibinden Sitesi!!

vendesatial .com sitesi bu get ne alaka sahte lonk uzeri alisveris yapmıştır. artik 5 yasinda cocuk bile ogrendi bu numarayı ortalik dolandirici kayniyor dikkat etmek gerekir. bankaya sikayet edin polise sikayet edin
  12. N

E-ticaret sitesine www ön eki nasıl eklenir

bildiğim kadarıyla chrome eskiden güncelleme aldı ve www kaldırdı sen yapsan bile siten www olmadan görünecek ve girilebilecek chrome'de farklı adda bir şey alacaksan örneğin altad.eticaret.com şeklinc bu sub domain diye geçiyordu sanırım
  13. N

Yardım Vestel 4k TV alınır mı? ?

haklısın şimdi fark ettim tv 4k kategorisinde arama yaptım bu çıktı paylaştım. tv olarak kullanılabilir tabii ama hdmi uydu alıcı takmak gerekiyor. tv alması daha iyi.
  14. N

Yardım Vestel 4k TV alınır mı? ?

edit https://www.hepsiburada.com/vestel-43ua9500-43-108-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-android-smart-led-tv-pm-HBC00002D8EYV aynı ürün sanırım hepsiburada 7409tl https://www.hepsiburada.com/toshiba-43ua3d63dt-43-108-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-android-smart-led-tv-p-HBCV000034I039 bu da...
  15. N

n11 kupon konusunda milleti kandırıyor sanırım

750 olsa bile ürün sepetteydi kuponu aldığım gibi ödeme sayfasına geçtim hızlıca 14.02 de 3 tane ekran görüntüsü aldım bu kadar hızlıyım yani. kuponu tanımladım 20 sn bile geçmedi makine değilseler beni geçmelerine ihtimal bile vermiyorum. bir üçkağıçılık var bu işte bence ama neyse artık boş...
  16. N

makine değillerse benden hızlı almalarına imkan yok ürün zaten sepetteydi 95tl elazığ ince badem şekeri , 30tl indirimi kazanır kazanmaz saniyesinde ekleyip ödeme kısmına geçtim 10-30sn max geçmiştir. busürede beni geçmeleri imkansız gibi bir şey sanırım kupon hala aktif hesapta akşama kadar ama...
  17. N

sabah 9 ve öğle 2 de 30tl kuponlar aldım ödeme kısmında hata verdi 14 te aldığım kuponu sepetteki ürüne kullanır kullanmaz ödeme kısmında 3-4 farklı hata verdi. desteğe yazdım ödeme aşamasında göründüğünü ödeme alınırsa onaylanacağını söyledi ama bana ödeme için mesaj gelmedi. özetle ödeme...
  18. N

Tüketici hakem heyeti karar bağlandı

karara bağlandı yazısının sağında yazıcı rsmi var ona tıkla pdf falan inecek orda yazar
  19. N

Tüketici hakem heyeti karar bağlandı

googlede "tüketici hakları yaz https://tuketicisikayeti.ticaret.gov.tr/Tuketici/BasvuruSorgulama/
  20. N

Bilgisayarin garantiden kirik gelmesi

kargo alırken tutanak tutulması lazımdı. kargo şirkti veya gönderici kaynaklıdır ama tutanak tutulmayınca bir şey yapacaklarını zannetmiyorum. en azından elinizde video olsaydı kargo şirketine gidip kırık olarak geldiğini söyleyip tutanak tuttururdunuz. siz yine de garanti arayın ve kırık...
Top Bottom